Fietslease

Lease een fiets!

Het leasen van een fiets of e-bike wordt steeds populairder. Er zijn verschillende mogelijkheden met betrekking tot het leasen van een fiets. Zo bestaat er private lease, maar kan het ook zijn dat je werkgever je de mogelijkheid geeft om een fiets tegen gunstige tarieven te leasen. Een van de voordelen van leasen is dat je compleet ontzorgd bent: verzekering & service zijn allemaal inbegrepen! Je vindt hier alle informatie voor zowel private lease en zakelijke lease voor werknemers, werkgevers en ZZP'ers. Mocht je vragen hebben, neem dan contact met ons op!


Bovag lease - Private lease in Wijchen en Nijmegen

Private lease

Een private leasefiets van BOVAG* biedt jou allerlei voordelen. Zo heb je de zekerheid van een vast maandbedrag, waarbij je je geen zorgen hoeft te maken over het onderhoud en eventuele reparaties. Die kosten zijn verwerkt in de leaseprijs, net zoals de kosten voor de verzekering en pechhulp.

Omdat je het aanschafbedrag niet in één keer op tafel hoeft te leggen, komen duurdere typen en merken fietsen binnen handbereik. Woon je verder van je werk? Dan kun je bijvoorbeeld kiezen voor een elektrische fiets met een zwaardere accu. Of misschien een speed-pedelec.

Meer informatie

Zakelijke lease voor werknemers

Met een ‘fiets van de zaak’ rijd je al op een splinternieuwe fiets voor een paar euro per maand, afhankelijk van de bijdrage van je werkgever. Van stadsfiets tot elektrische fiets en van bakfiets tot speed-pedelec. Sinds 1 januari 2020 zijn de regels voor een zakelijke leasefiets veranderd. Naast een ‘auto van de zaak’ is de ‘fiets van de zaak’ ook zeer aantrekkelijk.

Het gratis platform van LEASE A BIKE* maakt het voor jouw (én je werkgever) heel eenvoudig om een leasefiets uit te zoeken bij ons de winkel. Is jouw werkgever al aangesloten bij LEASE A BIKE? Zoek direct je droomfiets uit! Nog niet? Dan helpen wij je graag met het opzetten van het fietsplan bij jouw werkgever.

Meer informatie
Lease a Bike - Zakelijk fietslease in Wijchen en Nijmegen
Lease a Bike - Zakelijk fietslease in Wijchen en Nijmegen

Zakelijke lease voor werkgevers

De meeste werknemers wonen binnen 15 kilometer van hun werk. Een ideale afstand om met de fiets af te leggen. Het aanbieden van een leasefiets draagt bij aan een groen mobiliteitsbeleid van je bedrijf! Daarnaast draagt het bij aan de gezondheid van je medewerkers en levert het een besparing op van onder andere parkeerkosten.

Een fiets van de zaak aanbieden is dankzij LEASE A BIKE* extra eenvoudig. Als werkgever hoeft het je niets te kosten! Je bepaalt zelf of je meebetaalt aan de leasefiets van je werknemers. De fietsregeling valt volledig buiten de WKR en past naast een leaseauto en OV-kaart. Wij helpen je graag bij het opzetten van het fietsplan voor je werknemers!

Meer informatie

Zakelijke lease voor ZZP'ers

De voordelen van een zakelijke leasefiets zijn er ook voor ZZP'ers en zelfstandigen! Leasekosten worden gezien als zakelijke kosten en kunnen dus afgetrokken worden, wat zorgt voor belastingvoordeel.

Als ZZP'er bespaar je tot wel 30% ten opzichte van privé aanschaf van een nieuwe fiets, e-bike of speed-pedelec. Maak je ook gebruik van een zakelijk auto of OV-kaart? De leasefiets past daar gewoon naast. Ideaal toch?!

Meer informatie
Lease a Bike - Zakelijk fietslease in Wijchen en Nijmegen

* Er zijn verschillende aanbieders van leasefietsen. Voor zakelijke lease werken wij voornamelijk samen met LEASE A BIKE en voor private lease met BOVAG Fietslease (i.s.m. Friesland Lease). Daarnaast hebben wij ook samenwerkingen met ANWB Fietslease en Cycle.Lease. Heb je een aanbod ontvangen via een andere leasemaatschappij? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

top