024 6419653

ANWB Gastvrij Plus Punt

Mari van Rens Tweewielerspecialist is een ANWB Gastvrij Plus Fietsenwinkel. ANWB Gastvrij (plus)punten zijn locaties die het beste van jou fietstocht willen maken. Vaak zijn het horeca gelegenheden waar je bijvoorbeeld even kunt uitrusten onder het genot van wat lekkers. Bij sommige ANWB (plus)punten kun je zelfs blijven slapen. Zo maak je van een fietstocht, een minivakantie! Met de ANWB Fietsknoopuntenplanner kun je je eigen fietsroute samenstellen. Hier zie je meteen waar de ANWB Gastvrij (plus)punten zich bevinden.

ANWB Gastvrij FietsenwinkelANWB Gastvrij Fietsenwinkel Wijchen

Naast de 'gewone' ANWB Gastvrij (plus)punten zijn er ook ANWB Gastvrij (plus) Fietsenwinkels. Bij deze winkels kun je onder andere terecht voor reparatie, onderhoud, aankoop en professioneel advies. Ook kun je bij de ANWB Gastvrij Fietsenwinkel terecht wanneer je pech hebt onderweg.

Met de ANWB Fietspas kun je een keer per jaar de gratis fietscheck laten uitvoeren en in de maanden maart en november krijg je zelfs 15% korting op reparaties. 

Daarnaast garanderen wij als ANWB Gastvrij Fietsenwinkel dat er altijd:

Voor alle verdere voordelen over de ANWB Gastvrij Plus Punten of de ANWB Fietspas kunt u terecht op de website van de ANWB.