024 6419653

Buiten donker? Zet je licht aan!

WIJCHEN - Afgelopen winter heeft 67% van de Nederlanders een onveilige verkeerssituatie meegemaakt door fietsers zonder licht. Daarom komen wij samen met de ANWB, Veilig Verkeer Nederland én Gazelle in actie om te zorgen dat je met goede fietsverlichting op pad kan gaan. Fietsverlichting is erg belangrijk, want de kans op een aanrijding daalt met 20%.

Wij vinden het belangrijk dat iedereen veilig aan het verkeer meedoet. Helemaal in de wintertijd als de dagen korter worden. Kom langs in onze winkel voor de Grote Verlichtingscheck en laat je tweewieler checken, wij zorgen er voor dat je weer gezien wordt! 

Gazelle en Veilig Verkeer Nederland

Laat Gazelle en Veilig Verkeer Nederland vóór 27 oktober weten dat je goed verlicht bent door een foto op Facebook, Twitter of Instagram te delen met de hashtag #ikvalop en tag Veilig Verkeer Nederland in je bericht. Je maakt dan kans op een gloednieuwe fiets van Gazelle (t.w.v. 599 euro)!

ANWB Fietsverlichtingsactie

Vanaf 1 oktober organiseert de ANWB de 'Fietsverlichtingsactie', met de hulp van circa 11.00 vrijwilligers meer dan 2.600 acties door het hele land op basisscholen en middelbare scholen, fietsenwinkels, clubs en verenigingen.

Meer weten over deze maatschappelijke initiatieven? Kijk op de website van de ANWB, Veilig Verkeer Nederland of Gazelle.