Reparatie & Onderhoud

Complete service!

Een nieuwe tweewieler is één, maar het juiste onderhoud is het tweede! Met goed onderhoud gaat uw tweewieler langer mee. In onze werkplaats maken wij gebruik van het juiste gereedschap om er voor te zorgen dat u onbezorgd gebruik kan maken van uw (elektrische) fiets- of bromfiets. Onze gediplomeerde en ervaren monteurs kunnen uw tweewieler vakkundig herstellen. 

Onderhoud

Bij aankoop van uw nieuwe (elektrische) fiets- of bromfiets is regelmatig onderhoud belangrijk. Wij raden u aan om na de eerste 500 kilometer  even langs te komen, zodat we kunnen controleren of alles nog werkt zoals het hoort. 

Reparatie

Het kan iedereen overkomen: een lekke band of versleten remmen. Voor alle gebreken met uw (elektrische) fiets- of bromfiets  kunt u bij ons terecht. Onze monteurs zorgen ervoor dat uw tweewieler weer snel klaar is voor gebruik! Afhankelijk van beschikbaarheid bestaat de mogelijkheid om een fiets te lenen.

Haal- en Brengservice 

Wanneer uw tweewieler een reparatie nodig heeft en het voor u niet mogelijk is om deze zelf te komen brengen, dan komen wij  uiteraard naar u toe om uw (elektrische) fiets- of bromfiets op te halen. 

Kom langs of neem contact met ons op!

top