Fietsspecialist

Onafhankelijke tweewielerspecialist
Uitgebreid assortiment A-merken
Altijd een eerlijk advies

 

Het is belangrijk om een fietsspecialist in te schakelen wanneer u op zoek bent naar een fiets of het vervoersmiddel wegbrengt voor onderhoud en reparatie. Bij Mari van Rens Tweewielerspecialist in Wijchen weet u zeker dat u zorgeloos en comfortabel de weg op kunt. Dankzij jarenlange ervaring hebben de moeren, tandwielen en versnellingen geen geheimen meer voor ons. En daar heeft u weer profijt van.

 

Vraag naar de mogelijkheden Bel nu 024-6419653

 

De fietsspecialist in Wijchen vertelt hoe het zit                                            

Als u een fiets of een e-bike wilt kopen, wilt u zeker weten dat u waar krijgt voor uw geld. Doordat wij samen met u op zoek gaan naar de ideale fiets, bent u verzekerd van een perfecte investering. De fietsspecialist doorloopt met u een aantal stappen, zodat u zeker de fiets krijgt die bij uw wensen en eisen aansluit. Denk daarbij aan eigenschappen of verschillende keuzes zoals:

  • Terugtraprem, schijfremmen of moderne v-brakes
  • Versnellingen in een aantal naar keuze
  • Nieuw of tweedehands model
  • Bekende merken
  • Wielmaat, framemaat en materiaal

Ontdek de mogelijkheden in onze winkel                                                          

Wilt u weten wat voor (elektrische) fiets of scooter het best bij u aansluit? Bezoek dan de fietsspecialist in Wijchen van maandag tot en met zaterdag in de Marconistraat in Wijchen. Maak een proefrit of breng uw tweewieler langs voor onderhoud en reparatie. Heeft u vragen over ons aanbod of heeft u vragen over de mankementen aan uw fiets die wilt laten repareren? Neem dan contact met de fietsspecialist op. Bel naar 024 6419653 of stuur een e-mail naar info@marivanrens.nl.

top