'Op pad met Mari!'

Op woensdag 27 maart aanstaande organiseren we de eerste editie van 'Op pad met Mari!'. Deze dag staat geheel in het teken van elektrische fietsen. Bent u zich aan het oriënteren op de aankoop van een nieuwe e-bike? Dan is deze dag wat voor u!

Tijdens deze dag krijgt u de mogelijkheid om verschillende e-bikes te testen en zo alle verschillende modellen zelf te ervaren. Deze dag zal voor u geheel kosteloos zijn! Klik hier voor het hele programma.

We zullen 's ochtends per bus vertrekken richting het Gazelle Experience Center in Amersfoort. Na een kopje koffie of thee met wat lekkers staan de Experts van Gazelle klaar om al uw vragen te beantwoorden. Buiten is er een testbaan waar u de fietsen kunt testen. Als afsluiting kan iedereen genieten van lekkere belegde broodjes. 

In het begin van de middag rijden we door naar 'De Fietser' in Ede, waar alle e-bikes van Sparta en Batavus getest kunnen worden op de indoor testbaan. Onder het genot van een drankje krijgt u nog de mogelijkheid om uw ervaringen van de dag te bespreken.

Let op: Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Wanneer er meer aanmeldingen dan plaatsen zijn, zal er een loting plaatsvinden. 

Heeft u vragen? Bel ons dan op 024-6419653 of mail ons via info@marivanrens.nl

Klik op onderstaande knop om naar het aanmeldformulier te gaan.

 

 

 

 

top