Tweedehands fietsen Nijmegen

Onafhankelijke tweewielerspecialist
Uitgebreid assortiment A-merken
Altijd een eerlijk advies

 

Goede tweedehands fietsen in regio Nijmegen

Bent u op zoek naar een leverancier van goede tweedehands fietsen in de omgeving van Wijchen en Nijmegen? Dan biedt het ruime aanbod van Mari van Rens Tweewielerspecialist uitkomst. Onze fietsen zijn ideaal als u op zoek bent naar een tweedehands fiets van goede kwaliteit.

 

Vraag naar de mogelijkheden Bel nu 024-6419653

 

Tweedehands fietsen van onze winkel in regio Nijmegen zijn perfect voor iedereen

De tweedehands fietsen van dé expert in de omgeving van Wijchen en Nijmegen zijn ideaal voor uw opgroeiende kind. Wanneer uw kind groter wordt, is er ook af en toe een nieuwe fiets nodig, en in deze gevallen is een tweedehands fiets ideaal. Natuurlijk wilt u uw kind wel een goede kinderfiets kunnen bieden, en de tweedehands fietsen van onze fietsenwinkel in Wijchen, nabij Nijmegen, zijn dan ideaal. Ze worden uitvoerig gecontroleerd voordat ze weer worden verkocht, zodat u zeker bent van een kwalitatieve fiets die u koopt voor uw kind, uw partner of voor uzelf.

Kom langs om ons actuele aanbod te bekijken

Het aanbod aan tweedehands fietsen dat u vindt in onze fietsenwinkel in Wijchen, nabij Nijmegen, is altijd groot. Dit zijn fietsen van verschillende vooraanstaande merken. Bent u benieuwd geworden naar ons actuele aanbod? Kom dan langs in onze winkel, we laten u het graag zien. U krijgt dan ook antwoord op al uw vragen én kunt vrijblijvend een proefrit maken. Heeft u nu al vragen? Bel dan naar 024 6419653 of stuur een e-mail naar info@marivanrens.nl. Ook kunt u ons contactformulier invullen.

top