Welk fietsmerk past bij jouw?

Als onafhankelijk tweewielerspecialist hebben wij ons assortiment A-merk tweewielers zelf samengesteld. Hierbij staat kwaliteit voorop. Enkel met de beste fietsen en e-bikes in ons assortiment kunnen we garanderen dat iedere keuze een goede is. Voor onderstaande merken kun je bij ons terecht voor verkoop, onderhoud, originele onderdelen en service & garantie.


Gazelle fietsen ebikes Gazelle Wijcen Nijmegen

Niets rijdt als een Gazelle! Met die belofte bouwt Gazelle al meer dan 130 jaar fietsen en e-bikes in de fabriek in Dieren. Gazelle produceert fietsen en e-bikes die aansluiten op jouw wensen: zo licht, kwalitatief en comfortabel mogelijk.

... ...

Sparta is niet meer weg te denken binnen het fietslandschap. Als één van de eerste fabrikanten produceerde Sparta e-bikes. Met de e-bikes van Sparta ben je de stad te slim af en sla je nieuwe wegen in.

... ...

Onze buren! De e-bikes van Trenergy worden vanuit het Wijchense Bijsterhuizen geleverd. Al sinds 2011 produceert Trenergy e-bikes met zeer complete uitrusting en hoogwaardig rijcomfort. En dat alles tegen betaalbare prijzen.

... ...

We zijn het er allemaal over eens dat je fiets of e-bike sterk en betrouwbaar moet zijn, maar de fiets mag er ook mooi uitzien! De designers van Cortina volgen de trends op de voet zodat er altijd een fiets is écht bij je past.

... ...

Batavus groeit met je mee. Voor ieder moment in je leven is er een bijpassende fiets of e-bike van Batavus. Al meer dan een eeuw zorgt Batavus dat jij zo plezierig, veilig, duurzaam, stijlvol en comfortabel mogelijk over straat kunt.

... ...

Bij SCOTT besteden ze veel moeite en energie aan het produceren van de beste fietsen ter wereld. (Elektrische) mountainbikes, gravelfietsen en trekkingfietsen. Het assortiment bestrijkt zo'n beetje alles waar je van kunt dromen als we het over fietsen hebben.

... ...

Oer-Hollands en degelijk zijn woorden die de fietsen en e-bikes van RIH typeren. Ooit gestart in de Amsterdamse Jordaan. Nog altijd worden de fietsen en e-bikes van RIH handgemaakt in de fabriek in Venlo.

... ...

Union maakt al meer dan 100 jaar jouw ideale stadsfiets. No nonsense, gewoon goede fietsen en e-bikes. Fun fact: Toen Union de allereerste fiets produceerde, kon nog lang niet iedereen fietsen. Wat ze daarop bedachten? Fietsles geven!

... ...

Voor kinderen is een nieuwe fiets iets magisch. Fietsen is spelen en avontuur. Het vergroot hun wereld en ze ervaren meer vrijheid. Alpina maakt voor alle kinderen dé fiets van hun dromen. Mooi en van de allerbeste kwaliteit.

... ...

Je fiets laat zien wie je bent en hoe je in de wereld staat. Daarom vinden we dat je er op een Loekie zo stoer of sportief uit moet zien als je zelf wilt. Of juist als een prinsesje. Zonder in te leveren op veiligheid, dat lijkt ons logisch.

... ...

Van Raam is fabrikant van unieke aangepaste fietsen voor mensen met een beperking. De specialisaties van Van Raam zijn onder andere driewielfietsen, tandems, duofietsen, rolstoeltransportfietsen en lage instapfietsen.

... ...

De Tworby maakt van jouw fiets een driewieler. Bent u hulpbehoevend? De Tworby is hét hulpmiddel dat geplaatst kan worden op bijna iedere volwassen fiets. Elektrisch of standaard, de module past er op.


Bootstrap Themes

We helpen je graag!

Bij Mari van Rens Tweewielerspecialist staan we iedere dag weer klaar voor jouw fietsplezier. Ons assortiment is groot. Kun je niet helemaal vinden waar je naar op zoek bent? Neem dan contact met ons op. Persoonlijke service staat bij ons altijd voorop.

Wat kunnen we voor je betekenen? Laat het ons weten.


top