Onze merken

Onze merken

Wij voeren een uitgebreid assortiment A-merk tweewielers. Bij het samenstellen van ons assortiment staat kwaliteit hoog in het vaandel. Van onderstaande merken zijn wij officieel dealer. Dat wil zeggen dat je er vanuit mag gaan dat wij over de juiste kennis beschikken. Niet alleen bij de verkoop maar ook voor onderhoud, de juiste onderdelen en service & garantie.


Fietsen en e-bikes

Samen met onze leveranciers zorgen wij ervoor dat je iedere dag met plezier op pad gaat. Door onze jarenlange ervaring hebben we goede relaties opgebouwd met verschillende leveranciers. Zo zijn we bijvoorbeeld Premium dealer van Gazelle en Sparta. Er valt veel te kiezen op het gebied van fietsen en e-bikes. Daar helpen we je graag bij. Benieuwd naar de fietsmerken die je in onze winkel terugvindt?

Bekijk ze hier!

Accessoires en onderdelen

Dat je fiets meer is dan een vervoersmiddel weten we maar al te goed. Bij ieder gebruik horen andere accessoires: of je nu naar je werk gaat, naar school of met je kleine kind op pad. Met ons aanbod accessoires stap je nóg sneller op de fiets. Van gave New Looxs fietstassen tot de onderhoudsmiddelen van Cyclon, en van ABUS Helmen tot aan Shimano kettingen en tandwielen. Benieuwd naar de accessoires en onderdelen die je in onze winkel terugvindt?

Binnenkort...

E-bike systemen

De elektrische fiets is niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Veel fietsfabrikanten maken gebruik van de E-bike systemen van andere leveranciers, zoals Bosch of Shimano Steps. Om de bomen in het bos niet uit het zicht te verliezen hebben wij de verschillende e-bike systemen op een rij gezet.

Binnenkort...

Mari van Rens Wijchen

We helpen je graag!

Bij Mari van Rens Tweewielerspecialist staan we iedere dag weer klaar voor jouw fietsplezier. Ons assortiment is groot. Kun je niet helemaal vinden waar je naar op zoek bent? Neem dan contact met ons op. Persoonlijke service staat bij ons altijd voorop.

Wat kunnen we voor je betekenen? Laat het ons weten.


top