Wie zijn wij?

Over Mari van Rens Tweewielerspecialist

Mari en Annemie van RensWat vroeger begonnen is als hobby in de schuur achter het ouderlijk huis van Mari aan de Zesweg, is inmiddels uitgegroeid tot de bekendste tweewielerspeciaalzaak in de regio Wijchen. In 1991 begonnen wij een kleine reparatiewerkplaats aan de Marconistraat in Wijchen voor fietsen en bromfietsen. Toen we begonnen was het repareren van fietsen en bromfietsen nog bijzaak. We hadden allebei nog een baan erbij, maar op een gegeven moment zijn we helemaal voor de zaak gegaan. De ruimte was er, dus langzamerhand hebben we onze zaak steeds verder uitgebreid. Inmiddels zijn er veel tevreden klanten in Wijchen en omliggende dorpen, Nijmegen, Beuningen en ver daarbuiten die rondrijden op een fiets of bromfiets van ons! Daar zijn we erg trots op.

Mensen kunnen bij ons terecht voor alles op het gebied van tweewielers, van reparatie tot verkoop. We voeren een compleet assortiment van alle A-merken stadsfietsen, elektrische fietsen, toerfietsen, mountainbikes en kinderfietsen. Onze klanten vinden bij ons ook een ruime collectie scooters, brom- en snorfietsen. Daarmee zijn we de enige gecombineerde zaak in Wijchen. Ook hebben we een groot aanbod in onderdelen en accessoires. Denk aan: tassen, manden, kinderzitjes, regen- en fietskleding, helmen en sloten. Door het uitgebreide assortiment is er in onze winkel voor ieder wat wils. Van jong tot oud. 

Eén van de redenen dat klanten blijven terugkomen is de laagdrempeligheid. Wij proberen mensen zich altijd thuis te laten voelen. We zeggen ook niet snel 'Dat lukt niet' of 'Dat kan niet'. Voor ons is het belangrijkste dat onze klanten tevreden naar huis gaan. 

 


"Een eigen koers varen, lekker gewoon blijven en uitstekend inspelen op de behoeften van onze klanten. Dat is waarvoor wij staan! Al 25 jaar lang. 

Mari & Annemie van Rens


top