Over ons

Wie zijn wij?

We vertellen je graag het verhaal van Mari van Rens Tweewielerspecialist. In ruim drie decennia zijn wij uitgegroeid tot een regionaal bedrijf met nog altijd het lokale karakter van toen. Wij staan voor laagdrempeligheid en 'doe maar gewoon' samen met de beste service voor onze klanten. Altijd en voor iedereen.


Ons verhaal

Wat vroeger begonnen is als hobby in de schuur achter het ouderlijk huis van Mari aan de Zesweg, is inmiddels uitgegroeid tot de bekendste tweewielerspeciaalzaak in de regio Wijchen.

In 1991 begonnen wij een kleine reparatiewerkplaats aan de Marconistraat in Wijchen voor fietsen en bromfietsen. Toen we begonnen was het repareren van fietsen en bromfietsen nog bijzaak.

We hadden allebei nog een baan erbij, maar op een gegeven moment zijn we helemaal voor de zaak gegaan. De ruimte was er, dus langzamerhand hebben we onze zaak steeds verder uitgebreid tot wat het nu is.

...
Annemie, Mari en Matthijs van Rens

Inmiddels zijn er veel tevreden klanten in Wijchen, Nijmegen, Beuningen, Heumen, Grave en ver daarbuiten die rondrijden op een fiets of e-bike van ons! Daar zijn we erg trots op.

Mensen kunnen bij ons terecht voor alles op het gebied van fietsen en e-bikes, van reparatie tot verkoop. We voeren een compleet assortiment van alle A-merken stadsfietsen, elektrische fietsen, toerfietsen en kinderfietsen.

Ook hebben we een groot aanbod in onderdelen en accessoires. Denk aan: tassen, manden, kinderzitjes, regenkleding, fietshelmen en sloten. Door het uitgebreide assortiment is er in onze winkel voor ieder wat wils. Van jong tot oud.

Eén van de redenen dat klanten blijven terugkomen is de laagdrempeligheid. Wij proberen mensen zich altijd thuis te laten voelen. We zeggen ook niet snel 'Dat lukt niet' of 'Dat kan niet'. Voor ons is het belangrijkste dat onze klanten tevreden naar huis gaan.

"Een eigen koers varen, lekker gewoon blijven en uitstekend inspelen op de behoeften van onze klanten. Dat is waarvoor wij staan! Al 30 jaar lang."

Kom binnen!

Bij Mari van Rens Tweewielerspecialist vind je een ruim assortiment aan fietsen, e-bikes en kinderfietsen. Neem vast een virtuele kijk in onze winkel. Wie weet staat jou geschikte fiets er wel tussen! We helpen je graag verder met het vinden van jouw ideale fiets of e-bike in onze winkel aan de Marconistraat 2 in Wijchen. De koffie staat al klaar!

Open virtuele tour

Onze partnermerken


Mari van Rens Wijchen

We helpen je graag!

Bij Mari van Rens Tweewielerspecialist staan we iedere dag weer klaar voor jouw fietsplezier. Ons assortiment is groot. Kun je niet helemaal vinden waar je naar op zoek bent? Neem dan contact met ons op. Persoonlijke service staat bij ons altijd voorop.

Wat kunnen we voor je betekenen? Laat het ons weten.


top