Service

Service

Persoonlijk en professioneel advies zijn bij Mari van Rens Tweewielerspecialist heel gewoon. Naast ons uitgebreide assortiment bieden wij een complete dienstverlening aan. Jouw fietsplezier is onze uitdaging! Onze specialisten doen iedere dag hun uiterste best om je zo goed mogelijk te helpen. Lees hieronder wat we voor je kunnen betekenen. Vragen? Neem contact met ons op! We helpen je graag.


Fietsreparatie Wijchen Nijmegen Beuningen

Reparatie & Onderhoud

Bij schade of een kapot onderdeel zorgen wij ervoor dat je tweewieler vakkundig wordt hersteld in onze werkplaats. Ook voor regelmatig onderhoud van je tweewieler kun je bij ons terecht. Dit zorgt ervoor dat je onbezorgd gebruik kan maken van je (elektrische) fiets of bromfiets. Onze ervaren monteurs werken met de beste materialen. Een leenfiets nodig? Vraag naar de mogelijkheden! Via onze online planner kun je makkelijk zelf een afspraak maken voor het brengen van je reparatiefiets.

Meer informatie Fietsreparatie plannen

Haal & breng service

Wanneer je niet in de gelegenheid bent om je tweewieler te brengen voor reparatie of onderhoud biedt onze haal en breng service de oplossing! Wij komen naar je toe om je (elektrische) fiets- of bromfiets op te halen en wanneer deze gerepareerd is brengen we deze weer bij je thuis. Uiteraard mag je je tweewieler ook altijd zelf naar ons toebrengen.

Neem contact op
Bezorging Wijchen Nijmegen Beuningen
Fietsverzekering Wijchen Nijmegen Beuningen

Verzekeringen

Of je nu naar het werk of naar school gaat, boodschappen gaat doen of een mooie toertocht gaat maken. Je wilt met je (elektrische) fiets of scooter zorgeloos onderweg zijn. Hiervoor bieden wij verschillende verzekeringen aan, wel zo veilig! Er zijn zelfs verzekeringen met een track & trace systeem. Wij adviseren je graag welke verzekering bij je past.

Meer informatie

Extra E-BikeGarantie

De aanschaf van een e-bike is een grote investering en je wilt niet voor dure verrassingen komen te staan bij het onderhoud van je e-bike. In samenwerking met CarGarantie bieden wij de E-BikeGarantie aan. Met deze extra garantie breid je de standaard fabrieksgarantie uit naar maximaal 5 jaar. Dat geeft extra zekerheid!

Meer informatie
EBikeGarantie by Cargarantie
Fietssleutel Wijchen Nijmegen Beuningen

Sleutelservice

Sleutels verloren? Of voor de zekerheid een extra fietssleutel bij laten maken? Met de online sleutelservice van onze leveranciers bestel je makkelijk een snel een originele fietssleutel.

Meer informatie

E-Bike accumeting

De accu van je e-bike is één van de belangrijkste onderdelen. Naar mate de levensduur van de accu vordert, neemt de capaciteit van de accu af. Met andere woorden, hoe ouder de accu hoe minder kilometers je met een volledige acculading kunt fietsen. Met professionele apparatuur kunnen wij de huidige capaciteit van je fietsaccu bepalen.

Meer informatie
E-bike accu testen in Wijchen en Nijmegen
Zadelpijn Wijchen Nijmegen Beuningen

Zadelmeting

Uit onderzoek blijkt dat maar liefst 92% van de fietsers kampt met fietspijn(tjes)! Het verschil tussen fietsongemak en fietsplezier is heel makkelijk op te lossen door het gebruik van passend materiaal. Als gecertificeerd SQ Lab ergonomie expert nemen wij graag de tijd om een zadel te vinden wat bij jou past.

Meer informatie

Fietsplan

Uit de auto, op de fiets! Via je werkgever is het mogelijk om tegen gunstige tarieven een nieuwe tweewieler aan te schaffen. Dit kan je werkgever via verschillende manier geregeld hebben. Wij doen mee aan alle fietsplannen. Loop gerust een keer bij ons binnen om te vragen naar de mogelijkheden! Heb jij als werkgever interesse in het opzetten van een mobiliteitsplan voor je werknemers? We helpen je graag!

Neem contact op
Fietsplan Wijchen Nijmegen Beuningen
Cadeaukaart Wijchen

Cadeaubon

Op zoek naar een origineel cadeau? Geef een fiets-cadeau! Onze eigen cadeaubonnen zijn voor ieder gewenst bedrag te koop. Tevens zijn wij zowel verkoop- als inleverpunt van de Wijchen= cadeaukaart. Deze cadeaukaart is in te leveren bij bijna 100 adressen in de Gemeente Wijchen.

Website Wijchen=

Fietsverhuur

Op vakantie in de regio? Huur een fiets of e-bike bij Mari van Rens Tweewielerspecialist en ontdek de regio. Wil je verzekerd zijn van een fiets of e-bike dan raden wij je aan om uiterlijk 24 uur van tevoren contact met ons op te nemen. We hebben samenwerkingen met verschillende hotels en B&B's in de omgeving. Vraag ook daar naar de mogelijkheden.

Neem contact op
Fietsverhuur Wijchen Nijmegen Beuningen
Fietsroutes Maas en Waal

Fietsroutes

Wist je dat het Land van Maas en Waal veel te bieden heeft? Ontdek het Land van Maaswaal óf een van de andere prachtige gebieden die de omgeving van Wijchen rijk is op de fiets! Laat je verrassen door een van de vele fietsroutes.

Meer informatie
top