Nooit meer een lekke band met het Schwalbe Airless System!

Met het revolutionaire Airless Systeem kun je 100% zorgeloos op de fiets stappen. Eenmaal gemonteerd kan er, bij normaal gebruik, tot wel 10.000 kilometer gefietst worden met het Airless Systeem. Zonder onderhoud, nooit meer lek rijden en nooit meer pompen. Met een gevoelsmatige luchtdruk van rond de 3,5 bar zijn de rijeigenschappen vergelijkbaar met die van een normale binnenband. Ideaal voor iedereen die comfortabel en zorgeloos wil fietsen.

Het Schwalbe Airless System is alleen verkrijgbaar bij de door Schwalbe gecertificeerde vakhandel! Als gecertificeerd dealer zijn wij het exclusieve verkooppunt van Wijchen en omstreken. 

Het systeem bestaat uit een Airless band in de afmeting 40-622, een Airless tube uit wit schuim (E-TPU) en een zwarte Airless ring. Deze ring zorgt voor compatibiliteit van het systeem met verschillende velgmaten. Het systeem is geschikt voor velgen met een velgbreedte van 19 tot 21 millimeter. Weten of het Schwalbe Airless System geschikt is voor jouw fiets of e-bike? Kom langs in onze winkel voor meer informatie. 

Een Schwalbe Airless set voor één wiel kost €84,90 (excl. montage). Je bent dan wel verzekerd van altijd een harde band! 

Meer weten? Bekijk de website van het Schwalbe Airless System

Nooit meer een lekke band met het Schwalbe Airless System!
top