Tot €200 cashback bij Gazelle en maak kans om je aankoopbedrag terug te winnen!

Actie bij Gazelle! Je krijgt nu tot €200 retour op een Gazelle e-bike met Shimano Steps middenmotor uit modeljaar 2019. Moeiteloos fietsen met de krachtige Shimano STEPS E6100 middenmotor. De krachtige Shimano STEPS middenmotor is ideaal voor zowel de dagelijkse tocht als op lange afstanden. Bij de e-bikes met Shimano STEPS krijg je standaard een gouden (400 Wh) accu.

Kies bijvoorbeeld voor de Gazelle Orange C310 HMS met traploze Enviolo versnellingsnaaf en geruisloze aandrijfriem. Of de Gazelle Orange C8 HMS met de keuze om de 8-traps versnelling automatisch of handmatig te bedienen.

Bekijk alle deelnemende modellen! 
 

Cashback aanvragen

Om je cashback aan te vragen dien je je fiets binnen twee weken na de aankoopdatum aan te melden. Hiervoor heb je je aankoopbewijs en een foto van het framenummer van je fiets nodig! Het retourbedrag wordt dan binnen drie weken na je aanvraag op je rekening gestort.

Vraag je cashback aan!


Aankoopbedrag Gazelle e-bike terugwinnen

Heb je tussen 1 april en 31 mei 2019 een nieuwe Gazelle e-bike gekocht? Maak een account aan bij Gazelle, registreer je nieuwe e-bike en maak kans om je aankoop bedrag terug te winnen! Registreren kan tot en met 14 juni 2019. De winaar krijgt uiterlijk vrijdag 5 juli persoonlijk bericht. 

Registreer je direct!

Tot €200 cashback bij Gazelle en maak kans om je aankoopbedrag terug te winnen!
top