Kom naar Samen Duurzaam in Wijchen

Kom naar Wijchen Samen Duurzaam !

Hét sociale en duurzame event voor Wijchen en omstreken

Kom zondag 26 mei 2019 van 13.00 tot 17.00 uur naar het centrum van Wijchen. Daar wordt hét sociale en groene event voor Wijchen en omstreken georganiseerd, voor jong en oud.

Wat is er te doen?

Op het event vind je volop leuke en gezonde producten voor huis en tuin en voorbeelden van sociaal, groen en gezond leven, werken en wonen. Je krijgt tips waarmee je meteen aan de slag kunt gaan. Of doe inspiratie op en geniet van lekker eten en drinken. Heb je ideeën hoe het allemaal nog beter zou kunnen, laat dan van je horen! Verder zijn er mensen die je kunnen helpen bij allerlei vragen, of het nu gaat over levensloopbestendig wonen, zonnepanelen plaatsen of het aanleggen van een groentetuintje. Of die je kunnen helpen bij het repareren van oude spulletjes. Kortom, laat je verrassen!

Hoe is Samen Duurzaam opgezet?

Het hart hiervan vind je op de Markt in Wijchen centrum. Vandaar loopt het verder in de Touwslagersbaan en de Marktpromenade. Bezoek het Vitaliteitsplein met allerlei sociale initiatieven en tips voor veiligheid in en om het huis. Of ga naar de Mobiliteitsstraat met e-bikes, het Energiepad met duurzame speeddates en de Woonhoek. Sla de Laan van de Toekomst en het Groene Hofje, waar je even kunt bijkomen en genieten van lekkere lokale producten, zeker niet over! Zoek je nóg meer inspiratie? Kom dan naar de Inspiratie Dwarsstraat. Dit is ook de plek voor jongeren om hun ideeën te delen en te presenteren.

Samenwerking

Samen Duurzaam is een initiatief van Wijchen=, de gemeente Wijchen en Ons groene gezicht. Het biedt inwoners de kans om met een veelheid aan lokale organisaties, projecten en ondernemers in contact te komen.

De winkels in het centrum zijn deze dag geopend van 13.00 – 17.00 uur.

Kom naar Samen Duurzaam in Wijchen
top