Nu bij ons: de nieuwe Gazelle Ultimate

Mari van Rens Tweewielerspecialist presenteert de nieuwe Gazelle Ultimate C8+ HMB, een e-bike die een dynamisch, modern uiterlijk combineert met innovatieve toptechnologie. Daarmee zijn het prestatie- en comfortniveau in één woord samen te vatten: indrukwekkend. De Ultimate C8+ HMB, die eerder dit jaar al werd bekroond met de felbegeerde iF Design Award, is half juni gelanceerd, maar nu al te bewonderen en te bestellen bij de dealernaam.

Uitgangspunt voor het ontwerp van de nieuwe Ultimate C8+ HMB was een e-bike die in balans is qua verhoudingen, met een focus op prestaties, comfort en design. Het resultaat is een elegante en cleane e-bike waarin de accu en motor niet direct opvallen. “Dat komt omdat het ontwerp van top tot teen nieuw is – het startpunt was het spreekwoordelijke blanco vel. Daarbij heeft Gazelle meer dan ooit gefocust op integratie. Zo zijn de motor en de Lithium-ion accu prachtig in het aluminium frame geïntegreerd. Ook de bekabeling is zo veel mogelijk in het frame weggewerkt.”

Toptechnologie

De nieuwe Ultimate C8+ HMB dankt zijn indrukwekkende prestaties aan de krachtige (50 Nm) Bosch Active Line Plus-motor. De lithium-ion accu zorgt met zijn hoge capaciteit voor maximaal uithoudingsvermogen en een ruime actieradius. Zowel de vóór- als achterrem is hydraulisch bediend. Dat betekent: een krachtige remwerking zonder dat de berijder daarvoor veel kracht hoeft te zetten. Als de omstandigheden erom vragen, maken acht versnellingen (Shimano Nexus 8) het mogelijk om een tandje bij te zetten. Het centraal op het stuur geplaatste display maakt het mogelijk om alle vitale functies te monitoren.

Comfort van het hoogste niveau

Het aluminium frame van de Ultimate C8+ HMB is niet alleen fraai gelijnd, maar vooral uitermate stabiel. Dat is de basis voor een dynamisch en veilig weggedrag en optimale wendbaarheid. De stijfheid van het frame is ook een belangrijke comfortfactor: ongewenst trillingen blijven achterwege. De geveerde voorvork, de brede 28-inch banden en fraaie details als lederen handvatten dragen bij aan het hoge comfortniveau.

Winactie

Met de nieuwe Gazelle Ultimate lijn presenteert Gazelle e-bikes die ontworpen zijn voor vrijheid. Wil jij kans maken op een privé ballonvaart voor twee personen? Laat dan vóór 28 juli via deze link aan Gazelle weten wat jou ultieme gevoel van vrijheid is! 

Functioneel tot in detail

De Ultimate C8+ HMB is praktisch als elke andere Gazelle. Standaard beschikt hij over een achterstandaard en een hoogwaardig AXA Defender ART** gecertificeerd slot. Zowel de koplamp als het achterlicht maakt gebruik van LED-technologie en accuvoeding. De verlichting is via het display in- en uit te schakelen.

Ultimate C8+ HMB is vanaf nu te bestellen. Hij is er in lowstep- en highstep-uitvoering. De framematen variëren van 46-65 cm. Afhankelijk van de gekozen maat is er keuze uit de kleuren champion red en desert titanium grey mat.

De Ultimate C8+ HMB is leverbaar vanaf € 3.299 inclusief een 500wh accu. “Kom deze nieuwe superfiets van Gazelle snel bij ons uitproberen

Nu bij ons: de nieuwe Gazelle Ultimate
top