De nieuwe Fiets van de Zaak-regeling!

Het vernieuwde fietsplan! Alle informatie voor werkgever en werknemer. Lees snel verder

Ken je het oude fietsplan nog? Goed nieuws! Vanaf 1 januari 2020 komt de regeling terug, in een nieuw jasje wel te verstaan! Geen omslachtige werkkostenregeling (WKR), maar een heldere wetgeving die iedereen blij maakt: de werkgever én de werknemer. Een fiets van de zaak aanbieden is dankzij de nieuwe wetgeving duidelijk en eenvoudig. Het werkt net zoals met een auto van de zaak! De details van de regeling kunnen door de werkgever zelf worden bepaald. Het hoeft de werkgever niks te kosten. En in het gunstigste geval kost het de werknemer slechts 7% bijtelling. Interesse? Vul het contactformulier en wij zorgen dat je werkgever alle informatie krijgt over de nieuwe regeling.

Lees meer over de voordelen voor werkgevers en werknemers op onze speciale 'Fiets van de Zaak'-pagina.

Meer informatie over de mogelijkheden van leasefietsen? Neem contact met ons op!

Contact

Wanneer je dit contactformulier invult zullen wij binnenkort contact opnemen met je werkgever. Wij vertellen je werkgever graag alles over de voordelen, aandachtspunten en mogelijkheden die de 'Fiets van de Zaak' regeling. Het is handig als je je werkgever al op de hoogte brengt van ons contact!

Contact

Wanneer u dit contactformulier invult zullen wij binnenkort contact met u opnemen. Wij vertellen u graag alles over de voordelen, aandachtspunten en mogelijkheden die de nieuwe 'Fiets van de Zaak' regeling met zich meebrengt en hoe deze in de praktijk werkt. Voor specifieke vragen over de 'Fiets van de Zaak'-regeling kunt u contact met ons opnemen via: lease@marivanrens.nl

De nieuwe Fiets van de Zaak-regeling!
top