Bezoek het Gazelle E-Bike Experience Center in Nijmegen!

Gazelle heeft in Nijmegen een gloednieuw Experience Center geopend. In deze belevingswereld krijg je persoonlijk advies en kun je uitgebreid e-bikes testen!

In het Experience Center van Gazelle zijn alle elektrische van Gazelle in verschillende framehoogtes te testen. Samen met een adviseur ga je op zoek naar jouw ideale Gazelle e-bike. Een groot gedeelte van de Gazelle e-bike collectie is natuurlijk ook in onze winkel te bewonderen en te testen. Op het moment dat een model bij ons niet beschikbaar is, is een bezoek aan het Gazelle e-bike Experience Center in Nijmegen de oplossing!

Door de grote belangstelling voor elektrische fietsen van Gazelle worden de Experience Centers steeds drukker bezocht. Het E-bike Experience Center is de vijfde vestiging van Gazelle. De andere vestigingen zijn te vinden in Amersfoort, Groningen, Waalwijk en Den Haag.

Het Gazelle E-bike Experience Center is gevestigd aan de Nieuwe Dukenburgseweg 9 te Nijmegen. Het Experience Center is geopend op dinsdag tot en met vrijdag van 9:00 – 17:00 uur en op zaterdag van 10:00 – 17:00 uur.

Bezoek het Gazelle E-Bike Experience Center in Nijmegen!
top