LEASE A BIKE

Ontdek het nieuwe fietsplan met LEASE A BIKE: Fitter. Slimmer. Duurzamer. Werkend Nederland stapt op de leasefiets. Een gloednieuwe fietsregeling maakt de fiets van de zaak in 2021 bijzonder aantrekkelijk. Heldere regels gaan samen met talloze kosten-, vitaliteits- en milieuvoordelen. Kostenneutraal aan te bieden en dankzij het digitaal en geautomatiseerd platform kost de uitrol van een zakelijk fietsplan amper tijd.

LEASE A BIKE is onderdeel van mobiliteitsaanbieder Pon. Onder deze vlag zijn zij uitgegroeid tot de grootste leasefietsaanbieder in Europa, actief in drie landen. De afgelopen jaren hebben meer dan 2.500 bedrijven zich aangemeld waarbij zij ruim 100.000 werknemers op de fiets hebben gezet.


Lease a Bike Wijchen Nijmegen Beuningen

Voor werknemers

Met een ‘fiets van de zaak’ rijd je al op een splinternieuwe fiets voor een paar euro per maand, afhankelijk van de bijdrage van je werkgever. Van stadsfiets tot elektrische fiets en van bakfiets tot speed-pedelec. Sinds 1 januari 2020 zijn de regels voor een zakelijke leasefiets veranderd. Naast een ‘auto van de zaak’ is de ‘fiets van de zaak’ ook zeer aantrekkelijk.

Meer informatie

Voor werkgevers

De meeste werknemers wonen binnen 15 kilometer van hun werk. Een ideale afstand om met de fiets af te leggen. Het aanbieden van een leasefiets draagt bij aan een groen mobiliteitsbeleid van je bedrijf! Daarnaast draagt het bij aan de gezondheid van je medewerkers en levert het een besparing op van onder andere parkeerkosten.

Meer informatie
Zakelijk fietslease in Wijchen en Nijmegen
Fietsreparatie Wijchen Nijmegen Beuningen

Voor ZZP'ers

De voordelen van een zakelijke leasefiets zijn er ook voor ZZP'ers en zelfstandigen! Leasekosten worden gezien als zakelijke kosten en kunnen dus afgetrokken worden, wat zorgt voor belastingvoordeel. Als ZZP'er bespaar je tot wel 30% ten opzichte van privé aanschaf van een nieuwe fiets.

Meer informatie
top