Mari van Rens Tweewielerspecialist is SQ Lab ergonomie expert!

Uit onderzoek blijkt dat maar liefst 92% van de fietsers kampt met fietspijn(tjes)! Het verschil tussen fietsongemak en fietsplezier is heel makkelijk op te lossen door het gebruik van passend materiaal!

De Duitse producent SQ Lab ontwikkeld producten gericht op de drie contactpunten die je hebt met je fiets: handen, bekken en voeten. Zoals de naam misschien al doet denken, worden de producten van SQ Lab met medische precisie ontwikkeld in samenwerking met dokters en wetenschappers.

SQ Lab is dé expert op het gebied van ergonomische fietsonderdelen en accessoires zoals zadels, handvatten sturen en stuurpennen. Sinds het begin van het jaar zijn wij officieel gecertificeerd om deze ergonomische producten te verkopen.

Een einde aan zadelpijn en slapende handen
Het bijzondere ontwerp van de SQ Lab zadels ontlast uw rug tijdens het fietsen. Door de lagere voorkant van het zadel is er meer ruimte voor de gevoelige delen en wordt de druk evenredig verdeeld over de zitbotten, in tegenstelling tot reguliere zadels.

De handvatten van SQ Lab zorgen voor een betere drukverdeling van de botten, zenuwen en spieren in je hand. De bijzondere vorm geeft goede ondersteuning aan de zijkant van je hand en heeft een schok dempende werking.

Meer weten? Neem contact met ons op of bezoek de website van SQ Lab!

Mari van Rens Tweewielerspecialist is SQ Lab ergonomie expert!
top