Nieuw in het assortiment: Uebler fietsdragers

Sinds kort is Mari van Rens Tweewielerspecialist officieel dealer van de Duitse fietsdragers van Uebler voor de regio Wijchen en omstreken. Al meer dan 50 jaar ontwikkelt en produceert Uebler transportsystemen. De productie van de dragers vindt plaats in Forchheim, Duitsland.

De fietsdragers van Uebler onderscheiden door het innovatieve ontwerp, lichte gewicht en gebruiksgemak. Daarom komen de trekhaakdragers van Uebler ook regelmatig goed in het nieuws. Zo is de Uebler i21 als beste uit de Consumentenbond fietsdragertest gekomen van april 2020. De “Qualität - Made in Germany” dragers worden op duurzame wijze geproduceerd en de kwaliteit wordt onderstreept door een standaard garantie van 3 jaar.

Alle fietsdragers van Uebler zijn geschikt voor het vervoer van zowel stadsfietsen als e-bikes. Naast de dragers voor twee fietsen, zijn er ook dragers voor één, drie of zelfs vier fietsen. Door de bijpassende accessoires zoals oprijgootjes en opberghoezen biedt Uebler een totaalpakket.

Lees meer over Uebler en het assortiment op de officiële website. Uiteraard ben je van harte welkom in onze winkel, waar we je graag de verschillende fietsdragers laten zien!

In onderstaande video wordt het gebruiksgemak van de Uebler i21 gedemonstreerd:

Nieuw in het assortiment: Uebler fietsdragers
top