Gazelle Grenoble C7+ Elite wint iF Design award!

Gazelle is bij de jaarlijkse uitreiking van de iF Design Awards in de prijzen gevallen. De Gazelle Grenoble C7+ HMB Elite won de designonderscheiding in de categorie ‘Product’.

iF Design Awards

De iF Design Awards worden jaarlijks toegekend door iF International Forum Design GmbH uit Hannover, de oudste onafhankelijke designorganisatie ter wereld. Verdeeld over diverse categorieën waren er dit jaar 6.400 inschrijvingen uit vijftig landen.

Gazelle Grenoble C7+ Elite

Gazelle kreeg van de 67 juryleden een iF Design Award toegekend voor de elektrische Grenoble C7+ HMB Elite. “Balans en comfort zijn de trefwoorden voor de Elite. De in het frame geïntegreerde batterij zorgt niet alleen voor een eenvoudige en veilige op- en afstap, maar ook voor een betere gewichtsverdeling en daarmee voor een optimaal weggedrag”, aldus de jury.

Ook veiligheid speelt volgens de beoordelaars een belangrijke rol. “Zo beschikt deze fiets over de nieuwste versie van de innovatieve Fendervision-verlichting. De krachtige LED’s zijn niet alleen van voren en van achteren zichtbaar, maar ook van opzij. Zo dragen ze bij aan extra veiligheid.”

“Bovendien is de verlichting stijlvol geïntegreerd in het spatbord. De comfortabele zithouding, het design en alle componenten zorgen samen voor een optimale fietservaring. Bij de Elite gaan functie en design hand in hand,” aldus het juryrapport.

Bron: Tweewieler.nl

Gazelle Grenoble C7+ Elite wint iF Design award!
top