Boek een vrijblijvend Online Adviesgesprek!

Vanwege de lockdown is het momenteel helaas niet mogelijk om een bezoek te brengen aan onze winkel voor het inwinnen van advies, en het testen van nieuwe tweewielers. Voor onderhoud en reparatie van je tweewieler zijn we wel geopend. Daarover lees je hier meer.

Om je toch persoonlijk te kunnen adviseren bieden we nu de mogelijkheid om een geheel vrijblijvend online adviesgesprek aan te vragen. In dit adviesgesprek gaan we samen op zoek naar jouw ideale nieuwe fiets of e-bike! Nadat we al je wensen op een rij hebben gezet, gaan we bekijken welke fietsen of e-bikes daarbij passen! Met het programma Microsoft Teams kunnen we videobellen en kun je meekijken op ons scherm. Geen ervaring met Microsoft Teams? Geen probleem! Het is heel gemakkelijk en we sturen je van tevoren een beknopte instructie.

Na afloop van het Online Adviesgesprek sturen we je de belangrijkste punten toe per mail én is er de mogelijkheid tot een testrit. Daarvoor komen we met de verschillende fietsen die bij jouw wensen passen aan huis, geheel volgens de geldende Corona-maatregelen.

Wanneer je het voornemen hebt om in 2021 een nieuwe tweewieler aan te schaffen vinden wij het belangrijk om je goed en persoonlijk te adviseren. Vanwege oplopende levertijden van onze leveranciers is het verstandig om daar niet al te lang mee te wachten.

Maak direct een afspraak!
Wanneer je op 'Maak direct een afspraak!' klikt opent een boekingsformulier. Je kunt een voor jou geschikte datum en tijd kiezen. Het adviesgesprek is geheel vrijblijvend en er zitten geen kosten aan verbonden.

Heb je vragen of opmerkingen voor ons? Neem contact met ons op! Tijdens openingstijden zijn wij bereikbaar per telefoon, mail of livechat (linksonder in beeld).

Boek een vrijblijvend Online Adviesgesprek!
top