Werkplaats geopend, showroom op afspraak!

Goed nieuws! Vanaf woensdag 3 maart is het weer mogelijk om bij ons de winkel langs te komen voor vrijblijvend fietsadives en testen van een fiets of e-bike. Hiervoor dien je wel een afspraak te maken. We leggen je graag uit hoe het in z'n werk gaat. 

 

Fietsadvies op afspraak

 

Wil je graag advies over de aanschaf van een nieuwe tweewieler dan kun je via onderstaande knop of telefonisch een afspraak inplannen. Tijdens deze afspraak gaan we samen op zoek naar jouw ideale nieuwe fiets of e-bike! We werken met tijdsblokken van 45 minuten. Op deze manier kunnen we uitgebreid de tijd nemen om je van persoonlijk advies te voorzien. Om iedereen de kans te geven om een afspraak te maken vragen we je om slechts één tijdsblok te reserveren.

Afspraak maken
Mochten er op de voor jouw gewenste datum geen tijden meer beschikbaar zijn, neem dan telefonisch contact met ons op. Dan kijken we wat er mogelijk is!

Kom op tijd voor je afspraak: Niet te vroeg en niet te laat. Op deze manier proberen we contact tussen klanten zoveel mogelijk te beperken. Bij het bezoek aan onze winkel houden wij ons de geldende RIVM-maatregelen. We vragen je om met maximaal twee personen naar de winkel te komen en een mondkapje te dragen. Tussen het maken van de afspraak en het winkelbezoek zit minimaal 4 uur.

Wil je liever niet naar onze winkel komen, maar wil je wel vrijblijvend fietsadvies? Dan is het nog steeds mogelijk om een online adviesgesprek te reserveren. Daarover lees je hier meer.


 

Werkplaats en onderdelen

 

Voor reparatie en onderhoud van je tweewieler zijn we geopend zoals je van ons gewend bent. Je mag zonder afspraak je tweewieler komen brengen. Zodra je tweewieler gerepareerd is ontvang je een SMS-bericht van ons.

Balieverkoop van onderdelen is ook toegestaan. Hiervoor hoef je vooraf geen afpsraak te maken. Houd rekening met elkaar. Wanneer je ziet dat er mensen staan te wachten, wacht dan even buiten op je beurt.

Vragen? Neem contact met ons op!

Werkplaats geopend, showroom op afspraak!
top