Sparta d-RULE ENERGY: E-bike van het jaar 2022

De Sparta d-RULE ENERGY is uitgeroepen tot ‘E-bike van het Jaar 2022’! Deze gave urban e-bike scoorde hoge ogen bij de RAI jury op het gebied van innovatie, rijgedrag, comfort, veiligheid, gebruikte materialen, styling en prijs-kwaliteitverhouding. De echte ‘urban x-factor’ gaf de doorslag. Houdt onze website in de gaten om op de hoogte te blijven van de leverbaarheid van deze fonkelnieuwe e-bike van Sparta.

De Sparta d-RULE ENERGY is perfect voor forensen die een krachtige e-bike zoeken. Met het strakke en robuuste ontwerp is de d-RULE ENERGY op en top urban. De e-bike zit uiteraard boordevol innovaties, waarover de jury lovend oordeelde: “De Sparta d-RULE ENERGY maakt de eerste indruk helemaal waar! De e-bike is robuust, stoer, onderscheidend en ontworpen met aandacht voor details en veiligheid. De mooie afdekkap voor de accu en het fraai weggewerkte laadpoortje worden gewaardeerd. De rijervaring is al net zo goed! De mix van Bosch middenmotor, riem en Nexus versnellingsnaaf maakt het een fijne fiets om mee te rijden.”

SPARTA n:LIGHT
INNOVATIEVE VERLICHTING
Wil je niet alleen goed zichtbaar zijn in het donker maar ook een echte trendsetter zijn onder de commuters? Ontdek dan Sparta n:LIGHT! Dankzij deze innovatieve verlichting bestaande uit 6 lichtelementen en een heldere bundelverlichting, zien medeweggebruikers je al van mijlenver aankomen! Het geheel is geïntegreerd in de voorvork voor een extra modern en strak uiterlijk. Verder biedt de n:LIGHT headlight een dynamische opstartsequence voor een welkomsteffect. De handige arrival functie zorgt ervoor dat het logolicht na uitschakelen nog even blijft branden. Zo vind je makkelijk je weg naar binnen.

Krachtig en slim
De d-RULE ENERGY is standaard uitgerust met een krachtige Bosch Performance Line Cruise motor die voldoende power biedt voor middellange ritten. De geïntegreerde SP-connect smartphonehouder maakt het mogelijk om de smartphone altijd binnen handbereik te houden.

Bestellen of een proefrit?
Houd onze website in de gaten om op de hoogte te blijven van de leverbaarheid van deze fonkelnieuwe e-bike van Sparta! De nieuwste toevoeging aan het e-bike assortiment van Sparta is nog niet geproduceerd. Een proefrit zal als eerste te maken zijn bij testcentrum 'de Fietser' in Ede.

Sparta d-RULE ENERGY: E-bike van het jaar 2022
top