Kom bij ons werken!

Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar nieuwe collega's. Al meer dan 30 jaar lang zorgen wij ervoor dat velen onbezorgd en met een glimlach van hun tweewieler kunnen genieten. In al die jaren zijn wij een begrip geworden in Wijchen en wijde omgeving. Elke dag doen we ons uiterste best om onze klanten goed te bedienen. Met ons brede assortiment hebben we voor elk wat wils!

Fietstechnicus

Werkplaats - 16-32 uur

De (elektrische) fietsen van onze klanten weer tip top in orde maken bij een onderhoudsbeurt of het snel weer op weg helpen van iemand met een lekke band. Als fietstechnicus zorg jij ervoor dat onze klanten snel en met een glimlach weer op pad kunnen na een reparatie. De nadruk in onze werkplaats ligt sterk op e-bikes, stads- en trekkingfietsen. 

Van kleine reparaties tot grote renovaties; niets is jou te gek!

Leer hier alles over deze vacture en reageer!


Monteur afmontage

Werkplaats - 16-24 uur

Jij zorgt ervoor dat onze klanten zo snel mogelijk veilig op pad kunnen met hun nieuwe óf tweedehandse (elektrische) fiets. Nieuwe fietsen ga je afmonteren en ingeruilde tweewielers knap je weer op, zodat ze een nieuw leven tegemoet kunnen. De nadruk in onze werkplaats ligt sterk op e-bikes, stads- en trekkingfietsen. 

Afmonteren, poetsen en opknappen: met jouw oog voor details maak je onze klanten blij met hun nieuwe aanschaf!

Leer hier alles over deze vacture en reageer!

 

 

Kom bij ons werken!
top