Profiteer nu van €25 korting op fietshelmen!

Fietsen is leuk en het helpt je ook nog eens om langer gezond, sociaal actief én zelfredzaam te blijven. Dat wil je natuurlijk zo lang mogelijk blijven doen! Wist je dat het dragen van een fietshelm de kans op ernstig hoofd- en hersenletsel verkleint met 60% bij een val of botsing? Daarmee zit je dus zeker in het zadel.

Fietshelm kortingsactie

Provincie Gelderland vindt het belangrijk dat iedereen zo lang mogelijk veilig kan blijven fietsen. Om die reden organiseert de provincie een fietshelm kortingsactie.

De actie loopt van 16 oktober 2023 t/m 31 december 2023. Koop je in deze periode een fietshelm, dan ontvang je €25 korting! De voorraad voor deze actie is beperkt en op=op, dus wees er snel bij!

ABUS Fietshelmen

Met ons ruime aanbod van ABUS fietshelmen bieden wij voor iedereen een passende helm. De ABUS-helmen onderscheiden zich met name door de hoge kwaliteit van de gebruikte materialen, de moderne productieprocessen en het professionele design.

Met de fietshelm kortingsactie schaf je de ABUS Macator aan voor slechts €34.95 en de ABUS Youn-I Ace voor slechts €64.95.

Klik hier voor alle informatie over deze actie of kom langs in onze winkel!

Profiteer nu van €25 korting op fietshelmen!
top