Bescherm je fietsaccu tegen diefstal met Lockride sloten!

Met de groeiende populariteit van elektrische fietsen neemt helaas ook het aantal diefstallen van e-bike accu's toe. Deze accu's zijn waardevolle onderdelen van elektrische fietsen en kunnen daarom het doelwit worden van dieven. De schade van een accudiefstal kan al snel oplopen tot wel €1000. Ook al ben je goed verzekerd, blijft het beter om diefstal te voorkomen. 

Een effectieve oplossing om accudiefstal te voorkomen, is het gebruik van sloten zoals die van Lockride. Deze speciaal ontwikkelde sloten maken het dieven uitermate lastig om je accu te stelen. Lockride biedt een assortiment van sloten passend voor verschillende e-bike accu's, waaronder die van het Bosch.

Met prijzen vanaf €109,90 zijn de Lockride accusloten een investering in de veiligheid van je elektrische fiets. Niet alleen beschermen ze je tegen de financiële gevolgen door diefstal, maar ze bieden ook gemoedsrust bij het parkeren van je fiets.

Bescherm je elektrische fiets vandaag nog tegen diefstal met Lockride accusloten. Bezoek onze winkel om de verschillende opties te bekijken en ontdek hoe je jezelf kunt beschermen tegen accudiefstal.

Bescherm je fietsaccu tegen diefstal met Lockride sloten!
top