Afgelopen! Profiteer nu van 25 euro korting op fietshelmen!

Update 28-5-2024: De actie is afgelopen. We helpen je uiteraard nog steeds graag bij het uitzoeken van een geschikte helm!

Gebruik je kop, zet een fietshelm op! 

Fietsen is leuk en het helpt je ook nog eens om langer gezond, sociaal actief én zelfredzaam te blijven. Dat wil je natuurlijk zo lang mogelijk blijven doen! Wist je dat het dragen van een fietshelm de kans op ernstig hoofd- en hersenletsel verkleint met 60% bij een val of botsing? Daarmee zit je dus zeker in het zadel. 
 

Nationale dag van de Fietshelm 

In samenwerking met Provincie Gelderland en het programma Doortrappen starten we op de Nationale dag van de Fietshelm, woensdag 10 april 2024, een kortingsactie op alle fietshelmen uit ons assortiment!  

Wie vanaf 10 april 2024 een goedgekeurde fietshelm bij Mari van Rens Tweewielerspecialist koopt, krijgt 25 euro korting! Met deze actie dragen wij eraan bij dat de oudere fietser zo lang mogelijk veilig kan fietsen. De actie loopt uiterlijk t/m 31 augustus 2024. Wees er snel bij want op = op! 

 

Onze selectie ABUS Fietshelmen 

Met ons ruime assortiment van ABUS fietshelmen biedt Mari van Rens Tweewielerspecialist voor iedereen een passende helm. De ABUS-helmen, van Duitse makelij, onderscheiden zich met name door de hoge kwaliteit van de gebruikte materialen, de moderne productieprocessen en het professionele design. De fietshelmen van ABUS bewijzen dat een fietshelm hip kan zijn! 

De selectie van Mari van Rens Tweewielerspecialist: 

  1. ABUS Macator: Deze perfecte allround fietshelm is al verkrijgbaar voor slechts €34,95 tijdens de actie. Deze helm is verkrijgbaar in vele opvallende, lichte kleuren.   

  2. ABUS Youn-I ACE: Deze modieuze en praktische fietshelm kost €64,95 tijdens de actie. Een zeer comfortabele fietshelm met een modern design voor dagelijks gebruik. 

  3. ABUS Urban-I 3.0: Dit is de bekendste fietselm van Duitsland. Onder andere voorzien van een LED achterlicht voor extra zichtbaarheid in het donker. Tijdens de fietshelm actie verkrijgbaar voor €74,95.  

  4. ABUS Purl-Y: De nieuwste toevoeging in het assortiment van ABUS. Deze fietshelm combineert veiligheid met comfort. Tijdens de fietshelm actie verkrijgbaar voor €64,95. 

Kom langs bij Mari van Rens Tweewielerspecialist aan de Marconistraat 2 in Wijchen en laat je adviseren!  

 

Afgelopen! Profiteer nu van 25 euro korting op fietshelmen!
top