Helemaal ontzorgd met Gazelle Fiets Lease

Op World Bicycle Day introduceert Gazelle het nieuwe Fiets Lease. Dankzij deze nieuwe optie wordt het leasen van een e-bike nu mogelijk, wat fietsen niet alleen leuker, maar ook financieel toegankelijker maakt.

Wat is Gazelle Fiets Lease?

Gazelle begrijpt dat steeds meer mensen op zoek zijn naar gemak en betrouwbaarheid. Daarom is er nu Gazelle Fiets Lease, een manier om een e-bike te leasen zonder verrassingen. Met een vast maandbedrag heb je niet alleen een topkwaliteit e-bike, maar ook service, onderhoud, reparaties, een verzekering tegen schade en diefstal én pechhulp. En dat allemaal vanaf van slechts €81 per maand!

Alles-in-één Pakket

Het leasen van een e-bike was nog nooit zo eenvoudig. Bij Gazelle Fiets Lease wordt aan alles gedacht. Service en onderhoud verlopen via ons, jouw vertrouwde Gazelle-dealer, en mocht er iets misgaan, kun je altijd terecht voor reparaties. Tijdens de leaseperiode van 36 maanden wordt je e-bike drie keer opgeroepen voor onderhoud. En met de pechhulp van de ANWB ben je 24/7 verzekerd van hulp in heel Nederland.

Waarom kiezen voor Gazelle Fiets Lease?

1. Duidelijkheid en gemak: Geen onverwachte kosten, gewoon een vast maandbedrag.
2. Uitstekende service: Mari van Rens Tweewielerspecialist staat altijd klaar voor service en onderhoud.
3. Betrouwbaarheid: Verzekering tegen schade en diefstal, en pechhulp via de ANWB.
4. Financiële toegankelijkheid: Leasen vanaf slechts €81 per maand.

Voor alle Gazelle E-bikes

Of je nu op zoek bent naar een e-bike voor je dagelijkse woon-werkverkeer of voor lange weekendtochten, Gazelle Fiets Lease biedt voor elke Gazelle e-bike een leaseoptie. Dit geldt voor e-bikes in de winkel, op voorraad of op bestelling. 

Klaar om te leasen?

Ben je klaar om de voordelen van een e-bike te ervaren zonder je zorgen te maken over de kosten en het onderhoud? Bezoek dan onze winkel of kijk op Gazelle.nl voor meer informatie over Gazelle Fiets Lease. Bekijk ook onderstaande animatie op voor een duidelijk overzicht van alle voordelen:

Helemaal ontzorgd met Gazelle Fiets Lease
top