Onafhankelijke tweewielerspecialist
Uitgebreid assortiment A-merken
Altijd een eerlijk advies

 

Een Batavus-fiets kopen in Wijchen begint bij de juiste keuze van de winkel. Bij Mari van Rens Tweewielerspecialist weten we hoe belangrijk het is om een fiets te hebben die niet alleen betrouwbaar en comfortabel is, maar ook aansluit bij uw persoonlijke stijl en behoeften. We bieden een breed assortiment Batavus-fietsen die bekend staan om hun kwaliteit, duurzaamheid en innovatief design.

 

Vraag naar de mogelijkheden Bel nu 024-6419653

 

U bent bij ons op de juiste plaats om een Batavus-fiets te kopen

Wanneer u overweegt een Batavus-fiets te kopen, wilt u keuze en kwaliteit. De collectie van onze fietsenwinkel omvat een diversiteit aan modellen, elk ontworpen met het oog op comfort, veiligheid en stijl. Of u nu op zoek bent naar dagelijks gemak of weekendavonturen, er is altijd een Batavus-fiets die aan uw eisen voldoet. Naast Batavus hebben we ook een prachtige selectie Trenergy-fietsen, voor wie op zoek is naar iets anders. Met een breed scala aan opties, bent u bij onze fietsenwinkel nabij Druten verzekerd van een fiets die niet alleen betrouwbaar, maar ook uniek en stijlvol is. Een Batavus-fiets kopen betekent kiezen voor Nederlands vakmanschap en innovatie.

Kom een proefrit maken

Er is geen betere manier om de kwaliteit van een fiets te ervaren dan door een proefrit te maken. We nodigen u uit om ons te bezoeken, waar ons deskundige team klaar staat om u te assisteren. Naast de verkoop van topkwaliteit fietsen, bieden we ook uitstekende onderhouds- en reparatiediensten aan. Bent u nieuwsgierig geworden en wilt u meer informatie? Aarzel dan niet om contact op te nemen via 024 6419653. We helpen u graag verder!

top