Experience Centers

Experience Centers

De fietsen en e-bikes van Gazelle, Sparta en Batavus zijn ook te zien en te testen in zogenoemde 'Experience Centers'. Uiteraard ben je van harte welkom in onze winkel aan de Marconistraat 2 in Wijchen om alle fietsen en e-bikes uit te proberen. In het geval dat wij een bepaald model of framemaat niet op voorraad hebben biedt een bezoek aan een Experience Center de uitkomst. In de Experience Centers helpen ervaren adviseurs bij jouw zoektocht naar de ideale e-bike. Na het testen kom je terug naar onze winkel voor verdere vragen of om de fiets of e-bike die bij jouw wensen past te bestellen!


Gazelle Experience Center Waalwijk

Gazelle Waalwijk

In het Gazelle Experience Center in Waalwijk kun je alle e-bikes van Gazelle testen. In dit experience center kun je alle Gazelle e-bikes bekijken en ervaren!


Adres:
Gazelle Experience Center
Havenweg 23
5145 NJ Waalwijk

Plan je bezoek!

Gazelle Amersfoort

In het Gazelle Experience Center in Amersfoort kun je alle e-bikes en gewone fietsen van Gazelle testen. In dit experience center kun je alle Gazelle e-bikes bekijken en ervaren!

Adres:
Gazelle Experience Center
Nijkerkerstraat 17
3821 CD Amersfoort

Plan je bezoek!

De Fietser Ede

In 'De Fietser' te Ede kunnen alle fietsen en E-bikes van Sparta en Batavus getest worden. Ook alle kinderfietsen van Loekie zijn hier te bekijken.


Adres:
Testcentrum 'De Fietser'
Akulaan 2
6717 XN Ede

Plan je bezoek!

top