Gazelle Premium Dealer

Gazelle

Je blijft fietsen.

​​​Gazelle Premium Wijchen

​​​​


Jouw fiets moet je iedere dag weer zin geven om te fietsen. Fietsen mag geen moeite kosten, maar moet je juist energie geven. Om dat gevoel te realiseren is een fiets pas Gazelle-waardig als deze de perfecte drie-eenheid heeft van heerlijk licht fietsen, slim design en robuuste kwaliteit. 

Bij Gazelle worden al sinds 1892 fietsen gemaakt. Meer dan 275.000 per jaar! 

Genieten van de buitenlucht, de wind door je haren voelen en het hoofd leeg maken: fietsen geeft energie. Al vanaf 1892 maakt Gazelle de mooiste kwaliteitsfietsen die zo licht en comfortabel mogelijk rijden. Zo geeft Gazelle je iedere dag weer zin in fietsen!


Mari van Rens Tweewielerspecialist is Premium Dealer van Gazelle. Niet alle dealers mogen zichzelf Premium Dealer noemen. Alleen de dealers die écht voor Gazelle staan.

Je hebt de zekerheid van professioneel, Gazelle getraind personeel. Als Premium Dealer hebben wij de meest uitgebreide collectie Gazelle fietsen staan. Daarnaast, is bij ons de exclusieve Gazelle Ultimate Collectie beschikbaar.

Kom langs in onze winkel aan de Marconistraat in Wijchen voor een testrit!


In onze winkel is een groot gedeelte van de Gazelle collectie te vinden. Toch kan het voorkomen dat niet alle modellen te testen zijn. Bezoek dan het Experience Centers van Gazelle in AmersfoortWaalwijk of Nijmegen

Hier zijn alle fietsen en e-bikes van Gazelle te zien en te testen. Wanneer je hier de ideale fiets hebt gevonden, kan je deze via ons bestellen.

Bekijk alle fietsen van Gazelle!

top