Gazelle eclipse

Gazelle Eclipse

Voor eindeloze avonturen

Nieuwe geuren, nieuwe kleuren. Nieuwe plekken, nieuwe wegen. Jij zoekt het op. Krijgt er energie van. En jouw avontuur wordt alleen maar mooier als je het beleeft met je neus in de wind. Gazelle heeft gedacht aan design, kracht én precisie in één ontwerp: Gazelle Eclipse. Zodat jij je kan focussen op die wereld om je heen.

Design

Het bekroonde design van Eclipse valt op. Ontworpen met oog voor detail en functionaliteit zijn de ontwerpers van Gazelle er in geslaagd een perfecte combinatie te maken tussen een actieve zitpositie én het inpassen van een grote accu. Een uitgekiende zitpositie voor overzicht en controle. Perfect voor eindeloze avonturen.

Kracht

Een Eclipse is standaard voorzien van de krachtigste Bosch Performance Line CX middenmotor en de grootste accu met een capaciteit van 750 Wh. Hiermee bereik je al je bestemmingen. Je stuurt het e-bike systeem aan met het compacte, maar zeer uitgebreide Kiox display waarmee je ook nog eens kunt navigeren.

Precisie

Onmiskenbaar Eclipse is de robuuste en unieke Gazelle V-shape stuurpen. Samen met de verende voorvork creëert de stuurpen de perfecte wegligging. Door de extra brede banden en schrijfremmen ga jij met maximale stabiliteit en precisie door alle bochten.

De Eclipse modellen:

Nú verkrijgbaar en te testen in onze winkel!

Eclipse C380 HMB

Vanaf €5.999

  • Enviolo Trekking Manual versnellingssysteem
  • Bosch Performance Line CX motor (85Nm)
  • Geïntegreerde 750Wh accu
  • Inclusief GPS-zender en 1 jaar verzekering

Eclipse T11 HMB

Vanaf €5.499

  • Shimano Deore XT 11-speed versnellingssysteem
  • Bosch Performance Line CX motor (85Nm)
  • Geïntegreerde 750Wh accu
  • Inclusief GPS-zender en 1 jaar verzekering

Mari van Rens Wijchen

We helpen je graag!

Bij Mari van Rens Tweewielerspecialist staan we iedere dag weer klaar voor jouw fietsplezier. Ons assortiment is groot. Kun je niet helemaal vinden waar je naar op zoek bent? Neem dan contact met ons op. Persoonlijke service staat bij ons altijd voorop.

Wat kunnen we voor je betekenen? Laat het ons weten.


top