Transportfiets heren

Onafhankelijke tweewielerspecialist
Uitgebreid assortiment A-merken
Altijd een eerlijk advies

 

Een transportfiets voor heren en dames is ideaal als er regelmatig spullen mee moeten op de fiets zoals school-, boodschappen – of werktassen. Deze robuuste fietsen hebben namelijk een voordrager waardoor u altijd genoeg ruimte heeft om tassen kwijt te kunnen. Op deze voordrager kan ook een krat of mand geplaats worden waardoor een transportfiets voor dames of heren nog handiger wordt.

 

Vraag naar de mogelijkheden Bel nu 024-6419653

 

Vervoer je tassen veilig op een transportfiets in Wijchen voor dames en heren

Een transportfiets voor dames of heren hebben een heel robuust design, zodat ze wel tegen een stootje kunnen. Dit maakt deze fietsen ideaal als boodschappenfiets of schoolfiets. De standaardmaat voor transportfietsen is 28 inch. Deze wielmaat biedt snelheid en wendbaarheid. Bij Mari van Rens Tweewielerspecialist in Wijchen vindt u altijd de transportfiets voor dames of heren die u zoekt. We verkopen transportfietsen van topmerken zoals Cortina, Union of Sparta met of zonder versnellingen en met handremmen of juist met een terugtraprem. Van veel merken zijn wij officieel dealer. Dat wil zeggen dat u ervan uit kunt gaan dat wij over de juiste kennis beschikken. Bovendien kunt u uw fiets altijd laten onderhouden of repareren in onze eigen werkplaats. We hebben alle kennis dus in eigen huis!  

Wilt u een transportfiets in Wijchen voor dames of heren kopen?

Bij ons krijgt u altijd een goed en persoonlijk advies als u op zoek bent naar een fiets. We kijken samen met u naar de beste oplossing. Kom op maandag tot en met zaterdag langs in onze winkel. U kunt uiteraard altijd eerst even met ons bellen op telefoonnummer 024 6419653. We staan u graag te woord! 

top