Elektrische fiets Nijmegen

Onafhankelijke tweewielerspecialist
Uitgebreid assortiment A-merken
Altijd een eerlijk advies

 

Voor een elektrische fiets komt u naar Mari van Rens Tweewielerspecialist in de buurt van Nijmegen. In de fietsenzaak in Wijchen vindt u verschillende merken, eigenschappen en afmetingen waardoor u met het grootste gemak de zeven heuvels van Nijmegen trotseert. Ontdek ook de andere voordelen van een e-bike en maak een proefrit in onze winkel.

 

Vraag naar de mogelijkheden Bel nu 024-6419653

 

Wij hebben de elektrische fiets die u nodig heeft in Nijmegen   

Nijmegen is bekend om zijn heuvelachtige gebied. Juist om die reden is een e-bike een aangename manier om de prachtige omgeving met minimale inspanning te ontdekken. Wanneer u voor een elektrische fiets in onze winkel in de buurt van Nijmegen kiest, zet u gemak op de eerste plek. Naast heuvels trotseert u net zo eenvoudig harde wind, zonder moe te worden. Dankzij de krachtige accu’s die in de fietsen verwerkt zijn, legt u eenvoudig lange afstanden af. Gebruik een elektrische fiets voor woon-werkverkeer, ter recreatie of zelfs om naar school te gaan en ontdek Nijmegen zonder dat u daar moeite voor doet.

Naar wat voor e-bike bent u op zoek?

Er zijn verschillende redenen dat mensen overstappen op een e-bike. De elektrische fietsen vergroten de mobiliteit voor mensen die slecht ter been zijn, maar is er ook voor hen die voor gemak kiezen. Dankzij de lage onderhoud- en energiekosten is het een milieuvriendelijke vervoersoplossing met kostenbesparende vaste lasten. Wilt u zeker weten dat u in iedere omstandigheid van uw fiets kunt blijven genieten? Laat dan om de 500 kilometer uw elektrische fiets controleren en wees problemen in de toekomst zo veel mogelijk voor. Heeft u toch schade aan uw e-bike? Dan repareren wij uw vervoersmiddel efficiënt en prijsgunstig.

Ontdek wat voor u de beste mogelijkheden zijn

Wilt u weten welke merken, modellen en eigenschappen het best bij u passen? Kom dan van maandag tot en met zaterdag langs voor een proefrit. Heeft u nog vragen voor ons? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 024 6419653 of stuur een e-mail naar info@marivanrens.nl.

top