Fietsreparatie

Onafhankelijke tweewielerspecialist
Uitgebreid assortiment A-merken
Altijd een eerlijk advies

 

Hoewel iedereen het op een oude fiets moet leren, is een fietsreparatie in Wijchen op den duur onvermijdelijk. Wanneer u te maken heeft met een lekke band, een trapas wilt vervangen of versleten remblokken heeft, wilt u dat de fietsonderdelen snel en kundig vervangen worden. Mari van Rens Tweewielerspecialist in Wijchen helpt u daarmee. Dankzij een prijsgunstige fietsreparatie bent u voordat u het weet weer onderweg.

 

Vraag naar de mogelijkheden Bel nu 024-6419653

 

De fietsreparatie die u op weg helpt in Wijchen                                          

Niets is zo vervelend als een mankement aan uw fiets. Een onverklaarbaar tikkend geluid of een slag in uw wiel kan voor flink wat frustraties zorgen. Zowel traditionele fietsen als e-bikes en bromfietsen herstellen wij weer in oude glorie. Doordat wij van vrijwel alle merken de onderdelen op voorraad hebben, repareren wij uw fiets altijd in perfecte staat. Wilt u de kans op mankementen verkleinen? Dan raden wij u aan om na 500 kilometer gereden te hebben, uw fiets te laten controleren. Onder het mom ‘voorkomen is beter dan genezen’, zorgt u dat de kans op onverwachtse hinder kleiner wordt. En heeft u geen tijd om na reparatie uw fiets op te halen? Maak dan gebruik van onze haal- en brengservice.

Het belang van een precieze reparatie

Een fietsreparatie in Wijchen is niet zomaar een fietsreparatie. Doordat wij jarenlange ervaring in het vak hebben, weten wij exact hoe wij een fiets onder handen moeten nemen. Waar bij anderen goedkoop duurkoop kan zijn, krijgt u bij ons waar voor uw geld. En dat bespaart u uiteindelijk een hoop geld. Heeft u vragen over de schade aan uw fiets of wilt u weten wat de mogelijkheden voor u zijn? Kom dan van maandag tot en met zaterdag bij ons langs. Daarnaast kunt u ons bereiken door te bellen naar 024 6419653 of een e-mail te sturen naar info@marivanrens.nl.

top