Fiets kopen Nijmegen

Onafhankelijke tweewielerspecialist
Uitgebreid assortiment A-merken
Altijd een eerlijk advies

 

Wanneer u een fiets gaat kopen bij Mari van Rens Tweewielerspecialist in de buurt van Nijmegen, weet u zeker dat u iets te kiezen heeft. Van tweedehands kinderfietsen tot stadsfietsen voor volwassenen en elektrische fietsen tot scooters. Bij ons vindt u de merken, eigenschappen en modellen die u vooruithelpen. Kom langs en probeer de fietsen zelf uit!

 

Vraag naar de mogelijkheden Bel nu 024-6419653

 

Een fiets kopen in de buurt van Nijmegen? Hier heeft u flink wat te kiezen

Fietsen zijn er in ontelbare uitvoeringen. Zo is een vouwfiets weer anders dan een omafiets en een tandem anders dan een bakfiets. Naar wat voor fiets u ook op zoek bent, het blijft van belang dat u zich perfect en comfortabel kunt verplaatsen. In onze zaak in de buurt van Nijmegen kunt u altijd de fiets kopen die bij uw wensen aansluit. Denk daarbij aan specifieke wensen op het gebied van:

  • Framemaat. Wanneer de afmetingen van uw fiets kloppen, verkleint u de kans op fysieke klachten. Doordat wij uw lengte opmeten, weten wij exact wat uw framemaat moet zijn.
  • Zadel. Een comfortabel zadel staat gelijk aan een zorgeloos fietsrit, waardoor u zadelpijn voorkomt. Dankzij het afstellen van de zadelhoogte gaat fietsen eenvoudiger.
  • Versnellingen. Handig wanneer u de zeven heuvels in Nijmegen wilt beklimmen.
  • Verlichting. Er zijn verschillende manier om uw fiets te verlichten. Tegenwoordig wordt licht vaak opgewekt door een dynamo in de naaf van het voorwiel, al is een variant op het voorwiel ook mogelijk.

Maak een proefrit

Komt u bij ons in de buurt van Nijmegen een fiets of e-bike kopen? Er is maar één manier waarop u zeker weet dat deze ook écht geschikt is. Kom maandag tot en met zaterdag langs in de Marconistraat in Wijchen en maak een proefrit. Vind de kleur, het merk en de eigenschappen van een fiets waar u naar op zoek bent. Wilt u meer weten over ons aanbod of wilt u meer informatie? Stuur dan een e-mail naar info@marivanrens.nl of neem telefonisch contact met ons op door te bellen naar 024 6419653.

top