Omafiets 28 inch

Onafhankelijke tweewielerspecialist
Uitgebreid assortiment A-merken
Altijd een eerlijk advies

 

Wilt u een omafiets van 28 inch kopen? Kom dan langs bij Mari van Rens Tweewielerspecialist! Wij hebben een ruime keus aan fietsen, zodat u bij ons altijd de omafiets van 28 inch vindt die u zoekt. We helpen u altijd graag met een goed en gedegen advies. Kom langs en probeer de omafiets uit bij onze winkel!

 

Vraag naar de mogelijkheden Bel nu 024-6419653

 

Een hippe en comfortabele omafiets van 28 inch

Zoekt u een veelzijdige fiets die u overal naartoe brengt? Kom dan naar onze fietsenwinkel en kies voor een omafiets van 28 inch. U zult er geen spijt van krijgen. De omafiets is uiteraard een klassieker, maar het is tegenwoordig ook een van de hipste fietsen om te kopen. Daarnaast zorgen het gemak en comfort van dit model fiets ervoor dat iedereen prettig kan fietsen op een omafiets. Een omafiets van 28 inch is er tegenwoordig in allerlei kleuren en uitvoeringen. Ze zijn er fietsen met of zonder handrem of met of zonder versnellingen. Er zijn ook modellen met een handige voordrager, waar een krat of mand op geplaatst kunnen worden, ideaal voor het vervoeren van werk- of schooltassen. Uiteraard kunt u bij ons uw fiets ook laten onderhouden of repareren, we beschikken over een eigen werkplaats.

Bezoek onze winkel in Wijchen

Wij zijn van maandag tot en met zaterdag geopend en u kunt dan ook meteen een proefrit maken. Zo kunt u bij onze winkel zelf ervaren hoe prettig een omafiets rijdt. Wilt u eerst meer weten over ons aanbod of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op via 024 6419653 of stuur een e-mail naar info@marivanrens.nl. We geven u graag meer uitleg.

top