Fietsenwinkel Nijmegen

Onafhankelijke tweewielerspecialist
Uitgebreid assortiment A-merken
Altijd een eerlijk advies

 

Mari van Rens Tweewielerspecialist in Wijchen is hét adres als u een fietsenwinkel in regio Nijmegen zoekt. Al ruim 25 jaar zijn wij een specialist op het gebied van nieuwe en tweedehands fietsen. Kom gerust bij ons langs als u op zoek bent naar een andere fiets. We helpen u graag met een persoonlijk en gedegen advies.

 

Vraag naar de mogelijkheden Bel nu 024-6419653

 

De beste fietsenwinkel in de buurt van Nijmegen

Bij Mari van Rens Tweewielerspecialist hebben we een uitgebreid assortiment aan A-merk tweewielers, met fietsen van onder andere Batavus, Cortina, Gazelle of Union. Als onafhankelijk tweewielerspecialist stellen wij ons eigen assortiment samen, waarbij we veel waarde hechten aan een goede prijs-kwaliteitverhouding. Van een aantal van deze merken zijn we ook officiële dealer, zodat u kunt rekenen op onze kennis. Behalve ons uitgebreide aanbod aan fietsen vindt u bij ons ook onderdelen en allerlei accessoires, zoals helmen, fietstassen, sloten en regenkleding. Bovendien bieden we verschillende aanvullende services aan, zoals het laten testen van de accu van uw elektrische fiets, het bij laten maken van sleutels of het afsluiten van een (brom)fietsverzekering. In onze eigen werkplaats kunt u uw (elektrische) fiets of bromfiets probleemloos laten onderhouden of repareren. U ziet het: wij zijn een zeer complete winkel met tweewielersl in de omgeving van Nijmegen en de deur staat voor u open.

Kom langs of neem contact met ons op

In onze mooie fietsenwinkel in Wijchen, vlak bij Nijmegen bent u van maandag tot en met zaterdag van harte welkom. U kunt dan ook meteen een proefrit maken. Wilt u graag eerst meer informatie? Belt u ons dan op het telefoonnummer 024 6419653 of stuur een e-mail naar info@marivanrens.nl. We staan u altijd graag te woord.

top