Cortina jongensfiets

Onafhankelijke tweewielerspecialist
Uitgebreid assortiment A-merken
Altijd een eerlijk advies

 

Kiest u voor een Cortina jongensfiets in Wijchen, dan gaat u voor een degelijk en mooi afgewerkt vervoersmiddel. Bij Mari van Rens Tweewielerspecialist in Wijchen vindt u verschillende modellen, kleuren en eigenschappen waar uw kind baat bij heeft. Handig wanneer hij flinke afstanden moet fietsen naar school. Vind de Cortina jongensfiets in Wijchen waar u naar op zoek bent en maak fietsen extra comfortabel.

Vraag naar de mogelijkheden Bel nu 024-6419653

 

Meer fietsgemak met een Cortina jongensfiets in Wijchen                             

Voor scholieren is een fiets onmisbaar. Wanneer er een (flinke) afstand overbrugt moet worden tussen thuis en school, is de Cortina jongensfiets een van de favorieten. Doordat de fietsen in verschillende formaten verkrijgbaar zijn, hebben wij altijd de juiste afmetingen voor de fiets voor uw zoon. Dankzij verschillende toe te voegen opties en standaard eigenschappen, is het comfort bij een Cortina jongensfiets hoog. Denk daarbij aan ledverlichting, verschillende versnellingen en een voordrager voor een zware boekentas. Van zwart tot wit en van groen tot blauw, bij ons vindt u de Cortina jongensfiets die uw zoon fantastisch vindt.

 

Kies voor rijplezier

 

Wilt u zeker weten of de fiets op de hoogte afgesteld is? Welke leeftijd uw kind ook is, bij ons vindt u altijd het juiste formaat Cortina jongensfiets in Wijchen. Kies voor zekerheid en laat de aangekochte fiets verzekeren. Dan weet u zeker dat uw zoon altijd kan blijven gaan en staan waar hij dat maar wil. Bekijk ons aanbod kinderfietsen en vind de fiets die exact bij uw kind past. Kom maandag tot en met zaterdag langs in de Marconistraat in Wijchen en probeer zoveel fietsen uit als u wilt. Bent u op zoek naar specifieke informatie of heeft u een vraag? Stuur dan een e-mail naar info@marivanrens.nl of bel ons op 024 6419653.

top