Kinderfietsen Nijmegen

Onafhankelijke tweewielerspecialist
Uitgebreid assortiment A-merken
Altijd een eerlijk advies

 

Wanneer u op zoek bent naar kinderfietsen in de buurt van Nijmegen, heeft u de keuze uit een flink aanbod van fietsverkopers. Maar hoe weet u nu op een fietsenverkoper verstand van zaken heeft? Mari van Rens Tweewielerspecialist in Wijchen is dag in dag uit bezig met het vervangen van tandwielen, verkopen van fietsen en het plegen van onderhoud.

 

Vraag naar de mogelijkheden Bel nu 024-6419653

 

Dit is waarom u kinderfietsen het best in de buurt van Nijmegen aanschaft

In onze fietsenwinkel in de regio van Nijmegen heeft u de keuze uit verschillende soorten kinderfietsen. Doordat kinderen groeien als kool, hebben wij voor alle leeftijd en lengtes een passende fiets. Kies voor een fiets met zijwieltjes, een opvallende vlag of schaf een helm aan en maak de rit van uw kind zo veilig en aangenaam mogelijk. Doordat wij naar de lengtematen van uw kind kijken, zorgen wij dat de tweewieler exact aansluit. Dit resulteert in meer comfort én uw zoon of dochter doet dankzij een verstelbaar stuur en zadel langer met de fiets.

Vind de leukste fietsen voor kinderen

Hoewel u veiligheid en comfort belangrijk vindt bij de zoektocht naar een fiets, heeft uw kind veel meer oog voor het uiterlijk van de tweewieler. Kies uit de stoere meisjes- of jongensfiets uit ons aanbod van kinderfietsen en vindt in onze zaak nabij Nijmegen het model waar uw kind verliefd op wordt. Van een roze peuterfiets met zijwieltjes tot een zwarte tienerfiets met stevige voordrager: bij ons vindt u altijd de leukste kinderfietsen van Nijmegen en omstreken. Heeft u al een fiets? Laat deze dan tijdig nakijken en wees problemen voor. En heeft de fiets toch schade opgelopen? Dan repareren wij de tweewielers snel en prijsgunstig.

Maak een testrit

Dus bent u op zoek naar een nieuwe kinderfiets? Dan komt u er maar op één manier achter of de kinderfiets voor uw zoon of dochter geschikt is. Kom langs voor een proefrit en laat uw kind het model uitkiezen dat hij of zij fantastisch vindt. Van maandag tot en met zaterdag kunt u ons bezoeken in de Marconistraat in Wijchen. Wilt u weten wat voor merken, fietsaccessoires of reparatiemogelijkheden wij aanbieden? Bezoek dan onze winkel of neem contact met ons op. Bel naar 024 6419653 of stuur een e-mail naar info@marivanrens.nl.

top