E-bike Nijmegen

Onafhankelijke tweewielerspecialist
Uitgebreid assortiment A-merken
Altijd een eerlijk advies

 

Bent u op zoek naar een e-bike in de omgeving van Nijmegen? Dan is het verstandig om langs te gaan bij Mari van Rens Tweewielerspecialist in Wijchen. Gebruik de elektrische fiets om naar uw werk te gaan, ter recreatie of voor het gemak. Om welke redenen u ook een e-bike in de buurt van Nijmegen wilt kopen, u verplaatst zich nog eenvoudiger dankzij een duwtje in de rug.

 

Vraag naar de mogelijkheden Bel nu 024-6419653

 

Kom een e-bike kopen nabij Nijmegen en ontdek de voordelen zelf

Een elektrische fiets is een ontzettend handig hulpmiddel voor ontzettend veel mensen. Naast senioren, gebruiken ook steeds meer scholieren deze fietsen met elektrische aandrijving. En dat is niet voor niets. Wanneer u bij ons kiest voor een e-bike, kiest u voor kracht. Trotseer harde wind en steile heuvels. Leg lange afstanden af zonder moe te worden, zonder dat uw accu opraakt. Wanneer u een e-bike bij ons in de omgeving van Nijmegen komt kopen, gaat fietsen u een stuk gemakkelijker af.

Stel uw elektrische fiets zelf samen

Hoeveel versnellingen wilt u? Bent u op zoek naar een groot model of bent u op zoek naar andere eigenschappen? Van maandag tot en met zaterdag vertellen wij u graag in onze winkel in de Marconistraat in Wijchen wat voor u de mogelijkheden zijn. Maak een proefrit en ervaar zelf hoe makkelijk u snelheid maakt. En komt u een milieuvriendelijke e-bike kopen in onze zaak in de buurt van Nijmegen? Overweeg dan zeker een verzekering, zodat u altijd kunt gaan en staan wanneer u dat wilt.

Neem contact met ons op

Wilt u meer informatie over onze elektrische fietsen of een verzekering hiervan? Laat het ons weten door te bellen naar 024 6419653 of stuur een e-mail naar info@marivanrens.nl.

 

top