Fietsenwinkel Nijmegen

Onafhankelijke tweewielerspecialist
Uitgebreid assortiment A-merken
Altijd een eerlijk advies

 

Mari van Rens Tweewielerspecialist in Wijchen in hét adres als u een fietsenwinkel in de regio Nijmegen zoekt. Al ruim 25 jaar zijn wij een specialist of het gebied van nieuwe en tweedehandsfietsen. Kom gerust bij ons langs als u op zoek bent naar een andere fiets. We helpen u graag met een persoonlijk en gedegen advies.

 

Vraag naar de mogelijkheden Bel nu 024-6419653

 

De beste fietsenwinkel in de buurt van Nijmegen

Bij Mari van Rens Tweewielerspecialist voeren we voeren een uitgebreid assortiment A-merk tweewielers met fietsen van onder andere Batavus, Cortina, Gazelle of Union. Als onafhankelijk tweewielerspecialist stellen wij ons eigen assortiment samen waarbij we veel waarde hechten aan kwaliteit voor een goede prijs. Van een aantal van deze merken zijn we ook een officiële dealer zodat u kunt rekenen op onze kennis. Naast ons uitgebreide aanbod van fietsen kunt u bij ons ook onderdelen en allerlei accessoires zoals helmen, fietstassen, sloten, regenkleding kopen. Bovendien bieden we verschillende aanvullende services aan zoals het laten testen van de accu van uw elektrische fiets, het bijbestellen van sleutels of het afsluiten van een (brom)fiets verzekering. En in onze eigen werkplaats kunt u uw (elektrische) fiets of bromfiets probleemloos laten onderhouden of repareren. U ziet het: wij zijn een zeer complete fietsenwinkel in de omgeving van Nijmegen en de deur staat voor u open.

Kom langs of neem contact met ons op

In onze mooie fietsenwinkel vlakbij Nijmegen kunt u van maandag tot en met zaterdag terecht. U kunt dan ook meteen een proefrit maken. Wilt u graag eerst meer informatie? Belt u ons dan op telefoonnummer 024 6419653. We staan u altijd graag te woord. 

top