RIH elektrische fiets

Onafhankelijke tweewielerspecialist
Uitgebreid assortiment A-merken
Altijd een eerlijk advies

 

Als u op zoek bent naar Hollandse degelijkheid, kies dan voor RIH fietsen. Deze fietsen worden met de hand gemaakt en zijn van topkwaliteit. Mari van Rens Tweewielerspecialist in Wijchen voert een uitgebreid assortiment A-merk tweewielers. Voor de aanschaf van een RIH elektrische fiets bent u hier dus aan het goede adres. U krijgt bij ons altijd persoonlijke aandacht en een eerlijk en gedegen advies afgestemd op uw persoonlijke wensen.

 

Vraag naar de mogelijkheden Bel nu 024-6419653

RIH fietsen zijn een klasse apart

RIH fietsen worden gemaakt van de beste producten van topmerken. Elk frame wordt handmatig gelakt en opgebouwd waardoor geen enkele RIH elektrische fiets hetzelfde is. Een RIH elektrische fiets is dus altijd een absoluut uniek product. In onze winkel vindt u een uitgebreid aanbod van nieuwe fietsen maar er staan ook tweewielers die klaar zijn voor een tweede kans. Ook voor onderdelen en accessoires zoals helmen, tassen, sloten, regenkleding en dergelijke kunt u bij ons terecht.

Al meer dan 25 jaar een tweewielerspecialist in Wijchen

Wij zijn al ruim 25 jaar dé speciaalzaak in (elektrische) fietsen, brom- en snorfietsen en scooters voor de regio Nijmegen. In onze eigen werkplaats repareren en onderhouden deskundige monteurs uw (elektrische) fiets of bromfiets. Mocht u niet in de gelegenheid zijn om uw tweewieler te brengen, kunt u gebruik maken van onze haal- en brengservice. Kom dus naar ons voor de aanschaf van uw RIH elektrische fiets, u zult er geen spijt van hebben.

Voor meer informatie

Bent u op zoek naar RIH fietsen maar wilt u graag eerst wat meer informatie? Neemt u dan contact met ons op via telefoonnummer 024 6419653. We staan u graag te woord en geven u uitgebreide informatie. 

top