Elektrische fiets middenmotor

Onafhankelijke tweewielerspecialist
Uitgebreid assortiment A-merken
Altijd een eerlijk advies

 

Een elektrische fiets met een middenmotor is een uitstekende keus als u een elektrische fiets zoekt in Wijchen met veel vermogen en een hoge actieradius. Door het lage zwaartepunt van de middenmotor zijn deze e-bikes bovendien erg stabiel. Bij Mari van Rens Tweewielerspecialist in Wijchen kunt u terecht voor een uitgebreid aanbod van elektrische fietsen met een middenmotor van alle bekende merken zoals Gazelle, Batavus of Cortina.

 

Vraag naar de mogelijkheden Bel nu 024-6419653

 

De voordelen van een elektrische fiets met middenmotor

In onze speciaalzaak in Wijchen vindt u een uitgebreid aanbod van elektrische fietsen met een middenmotor. Bij een elektrische fiets met middenmotor vindt de aandrijving plaats op de ketting en niet in het wiel. Dit zorgt voor een natuurlijk aanvoelende ondersteuning en wat voor veel mensen erg prettig en natuurlijk is. Bovendien hebben deze fietsen een stabiele weglegging. En wat ook niet onbelangrijk is: u kunt zelf de banden plakken wat bij een andere motorpositie een lastige klus is. Maar u kunt natuurlijk ook altijd terecht in onze werkplaats in Wijchen voor alle soorten onderhoud en reparaties.

Kom bij ons langs

Als u op zoek bent naar een elektrische fiets in Wijchen met middenmotor, kom dan bij ons langs in onze mooie winkel. We helpen u graag en geven altijd een gedegen en persoonlijk advies. Wilt u graag eerst meer informatie? Neemt u dan contact met ons op via telefoonnummer 024 6419653. We zijn geopend van maandag tot en met zaterdag. 

top