Elektrische mamafiets

Onafhankelijke tweewielerspecialist
Uitgebreid assortiment A-merken
Altijd een eerlijk advies

 

Een elektrische mamafiets is een verstandige keuze als u vaak met een of meerdere kinderen op de fiets zit. Niet elke fiets is geschikt voor kinderzitjes (voor en/of achter) en een mamafiets van onze fietsenzaak is daarom de ideale oplossing hiervoor! Bij Mari van Rens Tweewielerspecialist in Wijchen kunt u terecht voor een uitgebreid aanbod aan elektrische mamafietsen.

 

Vraag naar de mogelijkheden Bel nu 024-6419653

 

Een elektrische mamafiets biedt perfecte ondersteuning

Een elektrische mamafiets heeft alles wat een gewone e-bike ook heeft, maar biedt u meer ruimte voor de ritjes met uw kinderen in regio Nijmegen. Zo kunt u gemakkelijk een voor- en/of achterzitje plaatsen. Daardoor fietst u makkelijk en veilig met uw kinderen overal naartoe. Ook als ze zelf fietsen op hun kinderfiets, gaat dat altijd veilig. Bovendien hebben deze fietsen een zeer stabiele standaard, zodat u uw fiets altijd veilig weg kunt zetten. Wij zijn al ruim 25 jaar dé fietsenzaak in regio Nijmegen, en ook als u een mamafiets zoekt bieden wij een ruim aanbod. In onze winkel krijgt u altijd een gedegen advies. Denk hierbij aan specifieke wensen op het gebied van:

  • Framematen;
  • Zadels;
  • Versnellingen;
  • Verlichting.

Bovendien beschikken we over een eigen werkplaats waar u uw fiets uitstekend kunt laten onderhouden en repareren. Zo gaat u altijd veilig op weg.

Kom langs in onze winkel

Wij zijn van maandag tot en met zaterdag geopend. U bent altijd van harte welkom in onze fietsenwinkel nabij Nijmegen voor een proefrit op uw mamafiets. Zo kunt u zelf voelen hoe prettig een elektrische mamafiets rijdt. Wilt u meer weten over ons aanbod of heeft u andere vragen? Neem dan contact met ons op via 024 6419653 of via info@marivanrens.nl. We geven u graag meer uitleg.

top