Goedkope elektrische fiets

Onafhankelijke tweewielerspecialist
Uitgebreid assortiment A-merken
Altijd een eerlijk advies

 

Bent u op zoek naar een specialist om een goedkope elektrische fiets in Wijchen van goede kwaliteit te kopen? Kom dan naar Mari van Rens Tweewielerspecialist in Wijchen. Bij ons vindt u een ruim aanbod als u een goedkope maar kwalitatief uitstekende elektrische fiets wilt kopen. U krijgt bij ons altijd persoonlijke aandacht en een eerlijk advies afgestemd op uw persoonlijke wensen.

 

Vraag naar de mogelijkheden Bel nu 024-6419653

 

Vind bij ons in Wijchen de goedkope elektrische fiets die u zoekt

Wij helpen u graag tijdens het oriënteren en zoeken samen met u naar de goedkope elektrische fiets die het beste bij u past. We hebben een uitgebreid assortiment van elektrische fietsen in alle prijsklassen van alle bekende merken zoals Gazelle, Batavus of Cortina. Van veel merken zijn wij officieel dealer zodat wij over de juiste kennis van deze fietsen beschikken. In onze winkel vindt u een uitgebreid aanbod van nieuwe fietsen maar als u op uw budget wilt letten kunt u ook overwegen om voor een prima tweedehands fiets te gaan. U kunt erop rekenen dat u bij ons ook dan een uitstekend onderhouden fiets koopt. Bovendien beschikken we over een eigen werkplaats waar u uw fiets altijd kunt laten onderhouden of repareren.

Kom langs voor een proefrit

Onze winkel in Wijchen is geopend van maandag tot en met zaterdag en er is altijd de mogelijkheid om een proefrit te maken zodat u uw fiets kunt uitproberen. Wilt u graag eerst meer informatie? Belt u ons dan op 024 6419653. We vertellen u graag meer. 

top