Onafhankelijke tweewielerspecialist
Uitgebreid assortiment A-merken
Altijd een eerlijk advies

 

Ontdek onze speciaalzaak in tweewielers in Wijchen. Wanneer u op zoek bent naar een nieuwe fiets, dan zoekt u een exemplaar van hoge kwaliteit. Een goede fiets is voor veel mensen heel belangrijk. U gaat er bijvoorbeeld dagelijks mee naar uw werk, gebruikt hem om boodschappen doen en in het weekend maakt u er een mooi fietstochtje op. Veel mensen gebruiken hun fiets dus dagelijks. Bent u ook zo iemand? Bezoek dan onze winkel in Wijchen en ontdek ons ruime aanbod aan tweewielers.

 

Vraag naar de mogelijkheden Bel nu 024-6419653

 

Tweewielers van de beste merken vindt u bij ons in Wijchen

Om zeker te zijn van fietsen van de beste kwaliteit, kiest u een fiets van een goed merk. De tweewielers in onze fietsenwinkel in Wijchen zijn van de beste merken. Dit zijn bekende merken met hoogwaardige fietsen, zoals:

Neem contact met ons op of kom langs

Behalve nieuwe fietsen vindt u tussen de tweewielers in onze winkel in Wijchen ook tweedehands modellen van goede kwaliteit. Bent u benieuwd geworden naar ons actuele aanbod? U bent van harte welkom in onze winkel, ook voor een proefrit. Heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op via 024 6419653 of stuur een e-mail naar info@marivanrens.nl.

top