Transportfiets heren

Onafhankelijke tweewielerspecialist
Uitgebreid assortiment A-merken
Altijd een eerlijk advies

 

Een transportfiets voor heren is ideaal als er regelmatig spullen mee moeten op de fiets, zoals schoolspullen, boodschappen of werkspullen. Deze robuuste fietsen hebben een voordrager waardoor u altijd genoeg ruimte heeft om tassen en andere spullen kwijt te kunnen. Op deze voordrager kan ook een krat of mand geplaatst worden, waardoor een transportfiets voor heren nog handiger wordt.

 

Vraag naar de mogelijkheden Bel nu 024-6419653

 

Vervoer je tassen veilig op een transportfiets voor heren

Een transportfiets voor heren heeft een heel robuust design, zodat deze wel tegen een stootje kan. Dit maakt deze fietsen ideaal als boodschappenfiets of schoolfiets. De standaardmaat voor transportfietsen en omafietsen is 28 inch. Deze wielmaat biedt snelheid en wendbaarheid. Bij Mari van Rens Tweewielerspecialist in Wijchen vindt u altijd de transportfiets voor heren die u zoekt. We verkopen transportfietsen van topmerken, zoals Cortina, Union of Sparta. Dit zijn fietsen met of zonder versnellingen en met handremmen of juist met een terugtraprem. Van veel merken zijn wij officieel dealer. Dat wil zeggen dat wij de juiste kennis van deze fietsen beschikken. Bovendien kunt u uw fiets altijd laten onderhouden of repareren in onze eigen werkplaats. We hebben alle kennis dus in eigen huis! 

Wilt u een transportfiets voor heren kopen? Kom langs!

Bij ons krijgt u altijd een goed en persoonlijk advies als u op zoek bent naar een tweewieler. We kijken samen met u naar de beste oplossing. Kom op maandag tot en met zaterdag langs in onze winkel in Wijchen. U kunt uiteraard altijd eerst even met ons bellen op telefoonnummer 024 6419653 of e-mailen naar info@marivanrens.nl. We staan u graag te woord!

top